tüp bebek sonucu pozitif olanlar bir bakabilirmi

muray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
36
0
86
43
İzmir
tranferin 6. gününde progesteron ve estrodiol testi yaptıran varmı sonuçları nasıldı

benim sonuçlar böyle

estrodiol 2580,42
progesteron > 80,0

çıktı sizce nasıl değerler nasıl olmalı sizce

tranferin 6. gününde progesteron ve estrodiol testi yaptıran varmı sonuçları nasıldı

benim sonuçlar böyle

estrodiol 2580,42
progesteron > 80,0

çıktı sizce nasıl değerler nasıl olmalı sizce

benim de transferimin 6. günü... doktor benden hiç bir test istemedi. ne için istedi doktor bunları bilgin varmı...

bu hormonlar bebeklerin tutunması ve beslenmesi için gerekli bunların değerlerine göre kullandığım ilaçların dozunu ayarlıyor

canım bana da bhcg ile progesteron bakılmıştı. benim progesteron 60 çıktı. sabah akşam crinone jel kullanıyorum sana dr bi ilaç verdi mi?

canım doktorun vermediği ilaç kalmadı progynex ampul , proluton ampul , estraderm bant, ve crinone jel kullanıyorum çünkü ben hipo hipo hastasıyım o yüzden biraz ilaçlarım fazla senin durumun nasıl hamileliğinde bir sorun varmı

canım benim şimdilik bi problemim yok çok şükür. ben de bebek aspirini estrofem tablet günde 3 tane ve crinone jel bi de vitamin içiyorum. cumaya kalp atışını dinlemek için gidicem inşallah bi aksilik çıkmaz allah ın izniyle sağlıklı olur bebişlerimizz

Back
X