Tüp bebek sorunsal

Tüp bebek transfer sonrası kanama yaşayan varmı,?

• Evet

OY: 2 22,2%
  • Hayır

OY: 7 77,8%
  • Olumlu olumsuz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Merhaba babyhasrett sizin sonucunuz ne oldu acaba benimde 8. Günü hafif lekelenme oldu kan testinde 1.20 negatif çıktı bugün 10. Günüm ara ara lekelenmelerim oluyo cumartesi tekrar kan istediler ama berbat yıkıldım
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim sonucun negatif sonuçlandı malesef. Inşallah bebegin seninledir Rabbim yüzünü güldürür inşallah benim 10.gün kanda bakıldığında 0 çıkmıştı sonuç. Sizin kan sonucu kac cikti

Lütfen bana yardımcı olun benim gibi yaşayıp 12. Günü pozitif alan oldumu bu ikinci tüp bebek denememiz ve ikinci denemede 5. Gün kaliteli 2 embriyo transfer edildi ama 8. Günü azıcık leke olunca test istediler negatif 1.20 aldım cumartesiyi bekleyelim takip edelim dediler bugün 10. Günüm benim gibi olupta iyi sonuç alan var mı
Cnm sonucun ne oldu acaba

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin🙏 ozel olmazsa ne sorununuz vardı acaba nekadardır tedavi görüyordunuz ve en son tüp bebekten mi negatif sonuc aldınız?
Eşimde sperm sayısıyısında düşüklük var Dı tedavi gördü bir tane tüp bebek denedim biyo kimyasal oldu sonra kendilinde oluverdi çok şükür tüp bebek tedavisi gördüm eşimde sprem için üroloji de 1 ay igne sonra 3 ay hapis tedavisi gördü

Eşimde sperm sayısıyısında düşüklük var Dı tedavi gördü bir tane tüp bebek denedim biyo kimyasal oldu sonra kendilinde oluverdi çok şükür tüp bebek tedavisi gördüm eşimde sprem için üroloji de 1 ay igne sonra 3 ay hapis tedavisi gördü
Benimde eşim için sperm sayısı sınırda dedi doktor ama olmaz diyemem olur dedi yeterli bizim için dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bizde bebisimize kavusuruz. Com sevindim sizin adınıza şuan kaç aylık oldunuz

Back
X