Tüp bebek sorunsal

Tüp bebek transfer sonrası kanama yaşayan varmı,?

• Evet

OY: 2 22,2%
  • Hayır

OY: 7 77,8%
  • Olumlu olumsuz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Önerisiyle.birde hhastanede yattim doktor kanama alani bebege cok yakin ve üstte her an düsük olabillir kenndinizi hazirllayin eve gidincede bisey olursa beklemeyin yazik size gelin kürtaj yapalim dedi.kkanamma durduktann sonra ben doguma ggidene kadar yataktan çikmadim çünku son aylardada rahim agzi yetmezligi baslangici ollabilir dikkat dedi doktor böyle iste.dinlenin sizde,doktorada haber verin igne bendee ise yaramistii

Bende ayni seyleri yasadim düşük tehlikesi demekmiş.crinone u bende kullaniyordum.kanama olunca progestan igneye başlatti doktorum.2,5ay sürdü kanama ben wc disinda yataktan çikmadim doktor ö
Şimdi ne durumdasın gebelik devam ediyormu inşaallah ediyordur

Ya benim anlamadım ben dün iki doktora göründüm. Hiç biri bişey yapmadı bi ilaçta vermedi
Tüp bebek doktoruna söylemek lazim digerleri pek yardimci olamiyor farkli bisey bu çünkü.

Orayıda arayıp söyledim yarın tekrar kan verin dedi başkada bişi demedi

Aslında hemen bir herhangi acile gitseniz proluton depot iğne yaptırsanız, bende bundan önceki tedavimde aynı şeyi yaşadım benim 3.gün leke başladı burda baktım herkes yerleşme kanaması diyor önemsemedik ama 6.gün şiddetlenince doktorum en yakın acilde iğne yaptır ve kan testi dedi hcg sonucum 53 çıkmıştı ve kanamada durdu hemen ama ben geç kalmıştım progestanın fazlazı zarar değildir

Aslında hemen bir herhangi acile gitseniz proluton depot iğne yaptırsanız, bende bundan önceki tedavimde aynı şeyi yaşadım benim 3.gün leke başladı burda baktım herkes yerleşme kanaması diyor önemsemedik ama 6.gün şiddetlenince doktorum en yakın acilde iğne yaptır ve kan testi dedi hcg sonucum 53 çıkmıştı ve kanamada durdu hemen ama ben geç kalmıştım progestanın fazlazı zarar değildir
Canım ben dün iki hastane gezdim hiç bişi yapmadılar doktorumlada konuştum kan testi yaptır tekrar dedi bende igne verilir diye düşündüm ama yok

Canım ben dün iki hastane gezdim hiç bişi yapmadılar doktorumlada konuştum kan testi yaptır tekrar dedi bende igne verilir diye düşündüm ama yok
Hayret bir şey sonuçta 8.günün çıkan değer çatlatma iğnesinin olamaz hamilelik oluşmuş tutunmaya çalışıyor, burda hangi acile gitsem hamileyim kanamam var doktorum iğne yaptır dedi desen yapıyorlar. Geçmiş olsun inşallah kat kat artmış olur ayaklarının altını yükselt bol bol dinlen

Hayret bir şey sonuçta 8.günün çıkan değer çatlatma iğnesinin olamaz hamilelik oluşmuş tutunmaya çalışıyor, burda hangi acile gitsem hamileyim kanamam var doktorum iğne yaptır dedi desen yapıyorlar. Geçmiş olsun inşallah kat kat artmış olur ayaklarının altını yükselt bol bol dinlen
Teşekkür ederim canım sagol bu arda ankara'da yaşıyorum ama bende mi sıkıntı var yoksa gittiğim hastanelerde mi anlamadım

Transferden sonra lekelenme şeklinde kanamasıolup test yaptırım beta hcg 16.6 çıkıp daha sonra kanamanın yogluşması ve sonra süreç de neler yaşadınız çok yeniyim şuan ne oldugu hiç. Bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.,
Beta hcg yi transferin kacinci günü yaptırdınız acaba

Selam hanımlar gruba yeni katıldım daha merhabalar hepinize... dün transferimin 10.günüydü kanda negatif sonuc aldım acaba 12.gün pozitif olurmu lütfen yardım edin..

Merhaba babyhasrett sizin sonucunuz ne oldu acaba benimde 8. Günü hafif lekelenme oldu kan testinde 1.20 negatif çıktı bugün 10. Günüm ara ara lekelenmelerim oluyo cumartesi tekrar kan istediler ama berbat yıkıldım

Lütfen bana yardımcı olun benim gibi yaşayıp 12. Günü pozitif alan oldumu bu ikinci tüp bebek denememiz ve ikinci denemede 5. Gün kaliteli 2 embriyo transfer edildi ama 8. Günü azıcık leke olunca test istediler negatif 1.20 aldım cumartesiyi bekleyelim takip edelim dediler bugün 10. Günüm benim gibi olupta iyi sonuç alan var mı

Back
X