- Emoji Skoru
- 70
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Sallabosver
Herkese merhaba, 1.5 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen 2 düşük dışında hamile kalamadım. Sigortam olmadığı için iyi bir doktora gidip detaylı muayene de olamadım. Devlette gittiğim doktorlar da basit bir muayeneyle biseyiniz yok deyip gönderdiler kan değerlerine bile bakmadılar. Eşim zaten önceki evliliğinden çocukları olduğu için kendisinde bir problem olmadığını düşünüyor ve doktora gitmiyor. Eşim bana özel sağlık sigortası yaptırmak istiyor. Şimdi ben özel sağlık sigortası yaptırıp iyi bir doktora gitmek istiyorum daha sonra onun yonlendirmesiyle tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Bu süreç çok zor mu kendimi metal olarak nasıl hazirlmaliyim? Özellikle adet olduğum zamanlar büyük bir umutsuzluk basıyor.. Evliliğim zarar görmeden bu süreci nasıl atlatabilirm? Eşimin çocukları geldiğinde yine kendi içimde büyük bir mutsuzluk yaşıyorum. Onları seviyorum ama elimde değil. Geçen sene ders çalışıyordum sınava girdim şimdi o sınavın mülakatına gideceğim. Ordan olumsuz sonuç alırsam kpss ye çalışmam gerekiyor. Hem ders hem tüp bebek süreci birlikte yürütmek psikolojik olarak zorlar. Mi? Yıllarım böyle hep bir şeyleri bekleyerek geçecek gibi hissediyorum çok üzgünüm