• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek süreci silik çizgi lütfen yardım

Arkadaşlar üç gündür yapmış olduğum testlere bakar mısınız lütfennn.. ilk gebeliğimde beta değerleri düzenli artmamış düşükle sonuçlanmıştı. Şimdi bu sonuçlara göre beta düzenli artıyor mudur🥺
Ay t+8 de çok güzel çıkmış senin değerin artmıştır yarın kan ver bence. Bana da ümit oluyorsun silikten böyle belirgine gidince🙏

Ben daha 6. gündeyim 4-5 de silik gördüm ancak düşük değer görmek istemiyorum söyle güzel bi değer görüp dolu dolu sevinmek istiyorum. Düşük çıkarsa bu sefer yükselecek mi kimyasal mı diye sıkıntı yapıp dururum.
Bende öyleyim ilk transferimde 20 ile öğrenmiştim 705 e kadar çıkmıştı ardından düşük yapmıştım o iki günde bir kan vermek beni mahvetmişti..Umarım ilk değerimiz çok yüksek çıkar. 9. Gün mü kan verceksiniz 10-11 i mi bekliceksiniz

Bende öyleyim ilk transferimde 20 ile öğrenmiştim 705 e kadar çıkmıştı ardından düşük yapmıştım o iki günde bir kan vermek beni mahvetmişti..Umarım ilk değerimiz çok yüksek çıkar. 9. Gün mü kan verceksiniz 10-11 i mi bekliceksiniz
5. Gün embriyosuna 9. Gün kan verdiriyor doktorun dediği tarih zaten

Back
X