- Konu Sahibi 35smyrna35
Kızlar merhaba,
Allah nasip ederse Perşembe günü embriyo transferim var
Bundan sonrası Rabbimin takdiri. Ama ben bu süreçte elimden gelenin fazlasını yaptım. Sigarayı bıraktım, antidepresanı bıraktım, hormonları, iğneleri, gece gündüz endişeleri artık saymıyorum bile…
Yalnız, bir şey var ki… bu hormonlarla birlikte kilo aldı başını gitti. Özellikle göbek bölgesi… Eskiden içine girebildiğim kıyafetlere bakınca içim burkuluyor. Aynaya baktığımda “Bu ben miyim?” diye soruyorum kendime. Eski fotoğraflara gözüm dolu dolu bakıyorum.
Çok istediğimiz, çok kıymetli bir süreçteyiz… Ama bu kilolar ne olacak?
Gebelik olursa – ki inşallah olur – daha da kilo alacağım. Şimdiden kendimi tanıyamaz haldeyim.
Sizde de böyle oldu mu?
Bu geçiyor mu? Geçti mi?
Lütfen yazın bana…
Hem içimi dökmek hem de biraz umut duymak istedim
Herkese şimdiden sağlıklı, güzel haberler diliyorum.
Allah nasip ederse Perşembe günü embriyo transferim var

Bundan sonrası Rabbimin takdiri. Ama ben bu süreçte elimden gelenin fazlasını yaptım. Sigarayı bıraktım, antidepresanı bıraktım, hormonları, iğneleri, gece gündüz endişeleri artık saymıyorum bile…
Yalnız, bir şey var ki… bu hormonlarla birlikte kilo aldı başını gitti. Özellikle göbek bölgesi… Eskiden içine girebildiğim kıyafetlere bakınca içim burkuluyor. Aynaya baktığımda “Bu ben miyim?” diye soruyorum kendime. Eski fotoğraflara gözüm dolu dolu bakıyorum.
Çok istediğimiz, çok kıymetli bir süreçteyiz… Ama bu kilolar ne olacak?

Gebelik olursa – ki inşallah olur – daha da kilo alacağım. Şimdiden kendimi tanıyamaz haldeyim.
Sizde de böyle oldu mu?
Bu geçiyor mu? Geçti mi?
Lütfen yazın bana…
Hem içimi dökmek hem de biraz umut duymak istedim

Herkese şimdiden sağlıklı, güzel haberler diliyorum.