Aay 18.86 cikti bugun beta hcg sevinsem mi ya ofSali günü tekrar ver canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aay 18.86 cikti bugun beta hcg sevinsem mi ya ofSali günü tekrar ver canım
Kız bende tam senin için girdim sana yazacaktım ne yaptın diyeAay 18.86 cikti bugun beta hcg sevinsem mi ya of
6.81 ay bilemedim doktor aricak birazdanKız bende tam senin için girdim sana yazacaktım ne yaptın diyeilk sonucun neydi ?
Yaa çok benzer durumdayım. 10. Gün sonucum 6.83, iki gün sonra tekrar kan vereceğim.6.81 ay bilemedim doktor aricak birazdan
Aa aynı çıkmış. Valla benim hiç ümidim yoktu o kadar çok ağladım ki eşimle tartıştık falan hatta bide onun için ağladım ama yükselmiş bugun. Ama tabi doktor daha henüz ümitli konuşmadı o yüzden bende çok sevinmiyorum:)Yaa çok benzer durumdayım. 10. Gün sonucum 6.81, iki gün sonra tekrar kan vereceğim.
Aynen bu kadar olur seni takipteyim :))Aa aynı çıkmış. Valla benim hiç ümidim yoktu o kadar çok ağladım ki eşimle tartıştık falan hatta bide onun için ağladım ama yükselmiş bugun. Ama tabi doktor daha henüz ümitli konuşmadı o yüzden bende çok sevinmiyorum:)
Benim dondurulmuş 5. Gündü. Senin üçüncü güne göre daha iyi. Benim beşinci güne kadar düşük ama geç tutunma vs. olabilir. Yada kimyasalla sonuçlanabilirAynen bu kadar olur seni takipteyim :))
Bana da pozitif ama 2 gün sonra tekrar ver dedi, ben de tam sevinemedim ama sıfırdan iyidir yine diye düşünmeye çalışıyorum.
Benim 3. Gün taze transferdi, senin nasıldı?
Evet geç tutunma olabilir. Pozitif düşünmeye çalışalım her şeye rağmen.Benim dondurulmuş 5. Gündü. Senin üçüncü güne göre daha iyi. Benim beşinci güne kadar düşük ama geç tutunma vs. olabilir. Yada kimyasalla sonuçlanabilir
Evet geç tutunma olabilir. Pozitif düşünmeye çalışalım
Aynen. Sonucu alınca düşünemiyordum ama şimdi düşünüyorum.. insallah insallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olur insallahEvet geç tutunma olabilir. Pozitif düşünmeye çalışalım her şeye rağmen.
Canım sende çatlatma yok oyuzden pozitif oluyor da tekrar tekrarla der doktorun bu sonuçlara göre kesin gebesin diyemez.. inşallah daha çok katlanır6.81 ay bilemedim doktor aricak birazdan
Insallah. Aynen 4 gün sonra bidaha ver dedi ama ben 2 gün sonra vercem yine kendim için. Insallah olur insallahhCanım sende çatlatma yok oyuzden pozitif oluyor da tekrar tekrarla der doktorun bu sonuçlara göre kesin gebesin diyemez.. inşallah daha çok katlanır
Evet bencede Perşembe günü ver. C.tesi tekrar verirsinInsallah. Aynen 4 gün sonra bidaha ver dedi ama ben 2 gün sonra vercem yine kendim için. Insallah olur insallahh
Aynen. Ay dua et nolursun valla içim kıpır kıpır sevinçten ama yine yıkılmak istemiyorum. Ailemize de negatif demiştik onlarada simdi birsey söyleyip heveslendirmek istemiyorum.Evet bencede Perşembe günü ver. C.tesi tekrar verirsin
Yolunda mı hersey. Kac cikti sonucunBu arada bende doktora geldim. Tüp bebek doktorum tekrarla testi demişti hemde ilaç yazdiracam
Yolunda canım doktorum kese şuan görünmez ama yinede rahim kalınlığına falan bakalım dedi. Gayet iyi dedi. Tüp bebek doktorum 6.gun verdiğim kan tahlilini saymadigi için tekrar verdim. Yani bizim istediğimiz günlerde ver dediYolunda mı hersey. Kac cikti sonucun
Yaaa seni çok okadar çok iyi anlıyorum ki Rabbim inşaallah dualarımızı kabul edecek Perşembe günü çok daha güzel sonuç gelecek güzel dualar edelim guzel olsun..Aynen. Ay dua et nolursun valla içim kıpır kıpır sevinçten ama yine yıkılmak istemiyorum. Ailemize de negatif demiştik onlarada simdi birsey söyleyip heveslendirmek istemiyorum.
Anladım canım sevindim senin adına insallah 9 ay sorunsuz bir şekilde ilerler inşallah sag salim alirsin kucaginaYolunda canım doktorum kese şuan görünmez ama yinede rahim kalınlığına falan bakalım dedi. Gayet iyi dedi. Tüp bebek doktorum 6.gun verdiğim kan tahlilini saymadigi için tekrar verdim. Yani bizim istediğimiz günlerde ver dedioyuzden kan verdim. Bide vücudum kaşınıyor ve morarıyordu onun için de tahlil verdim. Salı günü kese muayenesi için gidecem. Bide kan sonucum henüz çıkmadı
Oh mis gibi sonuç