Tüp bebek süreci

nagehanboydk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
3
0
1
31
Merhaba Hanımlar
4 yıldır denemediğim yol kalmadı son çare tup bebek
Ama süreç hakkında hiç bir bilgim yok. Nasıl başlayacak ne zaman ücret ödenecek ne aralıklarla gidilecek erzurum a gidicez 2 saatlik mesafe hergun kontrol mü oluyor nasıl olacak stres beni mahvetti bilgisi olanlar bana bilgi verebilir mi

Adetin 2. Günü Dr gidip muayene oluyorsunuz ilk olarak,siz ve eşiniz gerekli testleri yaptırdınız mı

Öncelikle bir tüp bebek doktoruyla iletişime geçmelisiniz. Süreç kişiye özel ilerliyor. Ben benimkini anlatayım. Doktorum ilk önce adetin ikinci günü verilecek kan ile bazı hormon testleri istedi. Bunu doktorunuz söyleyecek. Sonra rahim filmi istedi o da adetten sonra 5. Gündü. Narkozsuz şekilde film çekildim ağrı çok az oldu o da adet sancısı gibi birşeydi. Sonra eşimden spermiyogrsm istedi. Hepsini toplayıp tekrar doktora gittik . Doktor adetinin ikinci günü gel deyip gönderdi beni. Aynı şekilde gittim. Bana göbekten her gün vurulacak 2 adet iğne verdi. Dedikleri saatte vurdum mutlaka . 9. Gün yumurta çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra yine doktorun belirlediği saatte yumurta toplama işlemi için gittim. Toplandı. Yine doktorun uygun bulduğu günde transfer işlemi gerçekleşti. İstanbulda oldum ben. Tahliller dahil 50 bini buldu. Umarım dilediğiniz gibi olur herşey

Benim sürecimi okuyabilirsiniz belki biraz yardımcı olur yine de sorularınıza cevap verebilirim

Adetin 2. Günü Dr gidip muayene oluyorsunuz ilk olarak,siz ve eşiniz gerekli testleri yaptırdınız mı
Daha önce araştırma hastanesine gittik doktor bize aşılama dedi 2 defa aşılama yapıldı tutmadı bu son çare zaten doktor muayeneden sonra testleri yaptırıyor ben ve eşim den bütün testler alınıyor gonal f kullandım birinde diğer ay da kalcadan iğne yaptırdım aşılama tutmadı şimdi tek çare tüp bebek. Ama işlemlerin devamı nasıl onu bilmiyorum hastane ücretini ilk muayene ye gittiğimiz gün mü götüreceğiz. Benim yumurta geç büyüyor eşimde de ileri hareket düşük

Rahim filmi çekildim 2 yıl önce tüpler açık çıktı. Aşılama yapıldı 2 defa bende sizin gibi göbekten igne kullandım ama tutmadı. Erzurum araştırma hastanesinde yaptıracağım hic çocuğu olmayan ailelere devlet destek veriyormuş Bi kısmını karşılıyormus Erzurum da çok iyi Bi doktor var onda deneyelim dedik olmazsa özel e başka Bi şehre gideriz

Bende tüp sürecindeyim öncelkle hsg spermiogram amh testlerinizi yaptırın sonra hepsini alıp regl 2. Günü doktora gidin muayene edecek sizi iğne verecek iğneler maliyetli ilk aşamada iğne ücreti çok tutuyor ben doktorumla anlaşmıştm iğneyi ayrı eczaneden aldım doktoruma 25 bin ödeme yaptım 5 bin kaldı onuda transfer öncesi yapacağım. Ücret konusunu doktorunuzla konuşur plan yaparsınız. Doktora en sık gidilen dönem yumurta büyütme yani iğne dönemi 2 gün aralıklarla 10 gün sürdü benimki. Sonrası zaten toplama işlemi ve bekleme oluyor. Yani git gel yapacağınız süre ortalama 10 gün olur

O iğneleri vururken kontrole çağırdı mi canim?

O iğneleri vururken kontrole çağırdı mi canim?
Evet yumurta büyütme dönemi 2 günde bir doktora gidiliyor alttan muayene ile yumurta ölmüçümü yapıyor istedği boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi yapılarak yumurta toplama işlemine giriliyor. İğnenin dozunu doktor kontrollerde azaltıyor yada çoğaltıyor

Anladimm teşekkür ederim.baska şehire gidip gelicem de o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…