Tüp bebek süreci

gamzeli-234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
207
48
28
28
Kızlar merhaba eşimde sperm azlığı ve hareket sıkıntısı var. En son teste göre sperm sayısı 14 milyon hızı ise ileri hız %1
Benimde amh 2.23den 3 ay içinde 1.07ye düşmüş bir anda doktorlar acil tüp bebek dedi. Rahim filmi çekildi tüpler açık ben 1 ay daha doğal yolla denemek istiyorum yoksa acil başlayalım mı tüp bebeğe bilmiyorum. Tüp bebek süreci ve iğneler beni çok korkutuyor hemde maddi olarak sıkıntı yaratacak bize olmazsa boşa gidicek herşey ve ikinciyi denemeye bütçemiz olmucak çok kafam karışık

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende suan tb transfer sürecindeyim. İğneler inanın korkulacak bir acı vermiyor tedavi kısmı sanıldığı kadar zor bir süreç değil

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende suan tb transfer sürecindeyim. İğneler inanın korkulacak bir acı vermiyor tedavi kısmı sanıldığı kadar zor bir süreç değil
Teşekkür ederim ben kan bile veremem kaldı ki kendime iğne yapayım o konu beni çok geriyor ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum sadece

Teşekkür ederim ben kan bile veremem kaldı ki kendime iğne yapayım o konu beni çok geriyor ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum sadece
Evet iğneyi hissetmiyorsunuz bile.. gonal f900 lük ilaç alırsanız eğer onun iğnelerini atmayın. doktorunuz eğer gonal f 450 olan ilacı ekstradan doz yetersiz geldiği için aldırırsa 900 lük olanın iğne ucunu kullanırsınız 450 bir tık kalın 900 lüğe göre ben öyle kullandım

Çok teşekkür ederim bilginiz için faydalı olur kesinlikle umarım sizinde olumlu sonuçlanır tedaviniz emeklerimizin karşılığında güzel alırız

Birkaç aydan birşey kaybetmezsiniz isterseniz doğal yoldan biraz deneyin,ama yılalrca beklemeyin derim zaman çabuk geçiyor güzel düşünün güzel olsun inşallah

Yaşınız kaç acaba ? Genelde tüp bebek kararı verilirken amh ve yaş etkili olabiliyor.

Yaşım 27 olsa hiç girişmezdim tüp bebek işine bakarsın kendiliğinden olur daha gençsin kaçan bişe yok

Bende yaş 31 amh 1.76 ama yumurta olmuyor ve regl düzenli gerçekten ben artk amhti yede güvenmiyorum güya bana normal bir değer demişlerdi ama vajnal usg yapa yapa gördülerki yumurta yok büyümüyor büyümeden regl oluyorum ve hemen tüp dediler

Benimde regl düzenli ama yaşıma göre az gördüler yumurtamı ve amh da düşük çıktı.
Bende çok yoruldum artık tüp bebek 1 kez deneyip bırakcam en azından ilerde pişman olmamak adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…