- 7 Kasım 2022
- 207
- 48
- 28
- 28
- Konu Sahibi gamzeli-234
-
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bende suan tb transfer sürecindeyim. İğneler inanın korkulacak bir acı vermiyor tedavi kısmı sanıldığı kadar zor bir süreç değilKızlar merhaba eşimde sperm azlığı ve hareket sıkıntısı var. En son teste göre sperm sayısı 14 milyon hızı ise ileri hız %1
Benimde amh 2.23den 3 ay içinde 1.07ye düşmüş bir anda doktorlar acil tüp bebek dedi. Rahim filmi çekildi tüpler açık ben 1 ay daha doğal yolla denemek istiyorum yoksa acil başlayalım mı tüp bebeğe bilmiyorum. Tüp bebek süreci ve iğneler beni çok korkutuyor hemde maddi olarak sıkıntı yaratacak bize olmazsa boşa gidicek herşey ve ikinciyi denemeye bütçemiz olmucak çok kafam karışık
Teşekkür ederim ben kan bile veremem kaldı ki kendime iğne yapayım o konu beni çok geriyor ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum sadeceHakkınızda hayırlısı olsun. Bende suan tb transfer sürecindeyim. İğneler inanın korkulacak bir acı vermiyor tedavi kısmı sanıldığı kadar zor bir süreç değil
İğne o kadar ince ki hissetmeyeceksin bileTeşekkür ederim ben kan bile veremem kaldı ki kendime iğne yapayım o konu beni çok geriyor ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum sadece
Evet iğneyi hissetmiyorsunuz bile.. gonal f900 lük ilaç alırsanız eğer onun iğnelerini atmayın. doktorunuz eğer gonal f 450 olan ilacı ekstradan doz yetersiz geldiği için aldırırsa 900 lük olanın iğne ucunu kullanırsınız 450 bir tık kalın 900 lüğe göre ben öyle kullandımTeşekkür ederim ben kan bile veremem kaldı ki kendime iğne yapayım o konu beni çok geriyor ne yapıcam bilmiyorum çok korkuyorum sadece
Çok teşekkür ederim bilginiz için faydalı olur kesinlikle umarım sizinde olumlu sonuçlanır tedaviniz emeklerimizin karşılığında güzel alırızEvet iğneyi hissetmiyorsunuz bile.. gonal f900 lük ilaç alırsanız eğer onun iğnelerini atmayın. doktorunuz eğer gonal f 450 olan ilacı ekstradan doz yetersiz geldiği için aldırırsa 900 lük olanın iğne ucunu kullanırsınız 450 bir tık kalın 900 lüğe göre ben öyle kullandım
Umarım öyle olur inanın çok korkuyorum kan veremeyen biriyim ben umarım sıkıntısız geçerİğne o kadar ince ki hissetmeyeceksin bile
Birkaç aydan birşey kaybetmezsiniz isterseniz doğal yoldan biraz deneyin,ama yılalrca beklemeyin derim zaman çabuk geçiyor güzel düşünün güzel olsun inşallahKızlar merhaba eşimde sperm azlığı ve hareket sıkıntısı var. En son teste göre sperm sayısı 14 milyon hızı ise ileri hız %1
Benimde amh 2.23den 3 ay içinde 1.07ye düşmüş bir anda doktorlar acil tüp bebek dedi. Rahim filmi çekildi tüpler açık ben 1 ay daha doğal yolla denemek istiyorum yoksa acil başlayalım mı tüp bebeğe bilmiyorum. Tüp bebek süreci ve iğneler beni çok korkutuyor hemde maddi olarak sıkıntı yaratacak bize olmazsa boşa gidicek herşey ve ikinciyi denemeye bütçemiz olmucak çok kafam karışık
Yaşınız kaç acaba ? Genelde tüp bebek kararı verilirken amh ve yaş etkili olabiliyor.Kızlar merhaba eşimde sperm azlığı ve hareket sıkıntısı var. En son teste göre sperm sayısı 14 milyon hızı ise ileri hız %1
Yaş 27 amh 2.23den 3 ay içinde 1.07 ye düştü o yüzden bir daha ki bir düşüş çok etkili olabilir diye acil tüp bebek kararı aldı doktorlarYaşınız kaç acaba ? Genelde tüp bebek kararı verilirken amh ve yaş etkili olabiliyor.
Kaçan şey yumurtalarım ama amhım düşük Malesef ve eşimde de sorunlar var zaman geçtikçe herşey daha da zor olucakYaşım 27 olsa hiç girişmezdim tüp bebek işine bakarsın kendiliğinden olur daha gençsin kaçan bişe yok
Benimde regl düzenli ama yaşıma göre az gördüler yumurtamı ve amh da düşük çıktı.Bende yaş 31 amh 1.76 ama yumurta olmuyor ve regl düzenli gerçekten ben artk amhti yede güvenmiyorum güya bana normal bir değer demişlerdi ama vajnal usg yapa yapa gördülerki yumurta yok büyümüyor büyümeden regl oluyorum ve hemen tüp dediler
Ne zamandır deniyorsun bebeğiBenimde regl düzenli ama yaşıma göre az gördüler yumurtamı ve amh da düşük çıktı.
Bende çok yoruldum artık tüp bebek 1 kez deneyip bırakcam en azından ilerde pişman olmamak adına
1 senedir deniyoruzNe zamandır deniyorsun bebeği
dha yeniymiş siz tüp deneyip sonra akışına bırakın bir süredeNe zamandır deniyorsun bebeği
Evet bende öyle düşünüyorum amh düşük olmasa daha tüp bebeğe başlamazdım ama sonradan geç kalmamak için denicemdha yeniymiş siz tüp deneyip sonra akışına bırakın bir sürede
Ben sizi anlıyorum ve tüp bebekte vakit çok önemli . Bir ay iki aydan birşey olmaz ama 6 ay ara vermek tehlikeli olabilir . Şimdiden hayırlısı olsun .Kaçan şey yumurtalarım ama amhım düşük Malesef ve eşimde de sorunlar var zaman geçtikçe herşey daha da zor olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?