Tüp bebek süreci

Umut9692

Yyyyyyyyyyyy
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
1.121
748
73
29
Kizlar merhaba. Salı günü tüp bebek tedavisine ve ignelerine başlamış bulunmaktayım. Günlük 225lik.gonal f ve 75ml menogon kullanıyorum. Dün de progestana başladım. İğnelerimin 3.gununde 6 yumurta görüldü sizce normal mi. Ben biraz bozuldum ama asistan daha başındayız yumurtaların çok ve herşey pazartesi belli olur dedi. Benm gibi aynı şekil ilk muayenede az yumurta görüp sonradan geriden gelen oldu mu. Ve bugün de akıntım çoğaldı bildiğiniz yumurtlama akıntısı kendiliğinden yumurtaların çatlamaz dimi . Pazartesi kontrolüm var doktora söylemem gerekiyor mu bu durumu.

Cetrodite de başlar çatlamamaları için telaş yapmayın. Bu kadar erken çatlayan olursa zaten bozuktur bi önemi de yoktur. Sayı mühim değil kalite önemli. Genelde opuda daha çok çıkar.

Cetrodite de başlar çatlamamaları için telaş yapmayın. Bu kadar erken çatlayan olursa zaten bozuktur bi önemi de yoktur. Sayı mühim değil kalite önemli. Genelde opuda daha çok çıkar.
Dün baktiginda en büyük olan 9 mm olculmustu. Bu kadar çabuk catlamamalari gerekiyor düşündüğüm zaman ama bu tedavide nasil oluyo bilmiyorum akıntıyı görünce bu kadar erken şaşırdım sayının birden fazla olmasından mı yoksa büyüdüler de mi böyle oldu diye düşündüm

Bence çok sayıda olduğundandır.

Bence çok sayıda olduğundandır.
Bakalım inşallah hem kaliteli hem de güzel sayı elde ederiz pazartesiyi bekliyorum. Cok stresli bı donemmis gerçekten. Rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun

Negüzel canım az değilki sayısı zaten önemli olan kalitesi inşallah pozitifi görürsün

Negüzel canım az değilki sayısı zaten önemli olan kalitesi inşallah pozitifi görürsün
Amin canm inşallah. Evet önemli olan kalitesi ama en başta ultrasonda 7 8 görmüstü doktorum muayeneye cagirdiklarinda her iki tarafta 3er tane görünce onlar da şaşırdı bende. Sonra tedavinin basındayiz daha çok erken sayı kesinliği için denildi. Hatta dediğin gibi bizim için kalite önemli dediler de taktım bende. Yarın kontrolüm var inşallah hersey yolundadır. Akıntım çok bildiğiniz yumurtlama akıntısı onu da sordum sonradan normalmis

Bendende 7 toplandı 3 boş çıktı 4 taneden 6. Güne 3 adet 5aa embriyo oluştu önemli olan kalitesi sayıya takılmayın

Bendende 7 toplandı 3 boş çıktı 4 taneden 6. Güne 3 adet 5aa embriyo oluştu önemli olan kalitesi sayıya takılmayın
Evet öyleymiş bugun muayenede güzel gördü yumurtaları . büyük ihtimal cuma toplama olucak insallah kaliteli yumurtalar ve o yumurtalardan da kaliteli embriyolar oluşur. 1 yumurtayla kalanı da gördük nasip meselesi gerçekten. Orta kalitede düşük kalitede tutan da var.

Merhaba benimde 7 günüm ilaçta. Başta 10du şuan 8 tane gibi gözüküyor muhtemelen çarşamba opu olacağım. İnşallah kaliteli çıkar toplananların hepsi. Bana doktor tüm değerlerim güzel olduğu için 150lik gonalf başladı sonra ilacın istediği etkiyi yapmadığınu şaşırdığını söyledi 225e çıkarmak istedi bu seferde östrojen değerim yüksek çıktığı için bi türlü yükseltemedi. İnşallalh güzel sonuçlar alırız bu strese değer Allahın izniyle

Merhaba. Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin insallah. Daha opuya 4 gün varmis benim de öyle en başta 6 tane gördü sonrakinde 13 tane. Daha sonra 11 opu günü de 14 yumurta çıktı. Genellikle opuda fazla çıkar ama önemli olan kalitesi gerçekten sayıya bence de takılmayın . Gonalf yaninda başka bişey verdi mi. Genelde doktorların normal hastalarına verdiği doz 225 -250. Tabi her doktorun tedavisi farklıdır da genelde öyle burdan takip ettiğim kadarıyla .

Hayır vermedi başka bir şey. Banada düşük gelmişti başta hep gördüklerim sizin dediğiniz gibi 225 civarlarıydı ama doktorunda bir bildiği bar diyerek yola çıktık. Umarım kaliteli olur şuan 8 gibi gözüküyor. İlk kontrolde 14 saydı sonrakinde 10 gibi olur dedi bugünde 8 tane falan toplarız diyor. Bende genetiğede gidecek kaliteli olmazsa tekrardan yüksek dozdan tedavi uygulayıp toplarız diyor. Bilemiyorum cidden

Anladım canım stres yapma güzel düşün güzel olsun. Doktorun kim peki nerde tedavi goruyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…