Tüp bebek süreci

LeylaSultan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.736
4.372
333
Hollanda
Merhaba kızlar,

İyi hafta sonları diliyorum

Yumurta rezervi yüksek olup tüp bebek yaptıranlar varmı?

Bir kaç muayene ve ön görüşme yaptım.
Biri direk yapabiliriz diyor ama biride yumurta rezervi yüksek o yüzden toplayalım önce transfer için bir ay rahim dinlendirelim diyor.

Böyle birşeyi yaptıran varmı? Hangisi daha iyi olur acaba

Canım hayırlısı olsun hakkında amh değerin kaç çıktı bazı yumurtası çok olan hastalara iğneler verildiğinde çok yüksek sayıda yumurta gelişim gösterebiliyor 15 ve üzeri cıktıgı zaman doktorlar taze hemen transfer önermiyor onun yerine toplayıp ardından rahim dinlendirme yaptırıyo 2 adet geçiriyorsun embriyoların oluşturuluyor donduruluyor sonradan transfer yapıyorlar yani bu tamamen kaç yumurta gelişim gösterecek buna bağlı oluyor

5.87 canım. Ay ne bileyim insan gerçekten bunalıyor artık tercih ederken

5.87 canım. Ay ne bileyim insan gerçekten bunalıyor artık tercih ederken
Kuzum büyük ihtimalle dondurulmuş olur transferin amh yüksek bu amh değeriyle 20-25 toplanabilir. Tabi herkesin farklı oluyor bilemeyiz yinede Akışına bırak umarım gönlünce olur herşey

Doktoruna güvenmekten başka çaren yok maalesef senin durumunu o daha iyi biliyor bazen biz acele ettikçe aksilikler çıkıyor akışa bırak umarım Herşey gönlünce olur

CANIM BENİMDE YUMURTA REZERVİM İYİ SEN BAŞLADIN MI TÜP BEBEĞE?

Kızlar selam.
Bende tedaviye yeni başladım GONALf 900 yazdı bana doktor günde 250 doz uyguluyorum klomen ve bit ilaç daha yazmıştı onlarında günde 3 defa içiyorum Salı günü kontrole gideceğim çok tırsıyorum ilk defa bu sürece girdim ne yapmam gerektiğini de henüz bilmiyorum desem inanırmısınız beni neler bekliyor sizler hangi aşamadasınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…