Tüp bebek süreci

mutlubiri544

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
5
12
3
29
Merhaba herkese. İki senedir çocuk istiyorduk fakat olmadı. Hep bu sayfadan bişeleri okuyup araştırırken fikir aldım. Birgün olursa buraya yazıcam demiştim ve ümit olmak için bugün kayıt oldum. Benım amh degerim düşük oldugu için 2 senedir cocugumuz olmuyodu ve gtmedıgım doktor kalmadı hepsı bişeyin yok dedi. En son gittigim doktorum amh degerin düşük ıkı sene buralarda bosuna oyalanmıssın demesiyle direk tüp bebege yönlendirildik. Tabi olayın şokundayız ama hep süreçte dik durduk. İzmitte özel konak hastanesinde şeyma hocayla karşılaştı yollarımız. İyiki de karşılasmış. Çok şükür ki bugün pozitifi gördüm. Transfer sürecınden sonra 6 gün kasık bel karın ağrısı varken 3 gundür hiçbir belirtim kalmamıştı ve ev işlerine tamamen başladım olmadı diye düşünürken 9.gün kan testi verdim ve bu sürecte asla test yapmadım evde. Bu yoldaki arkadaşlarıma şunu söylemek isterim heyecandan cok içimdeki korkuyu yenmeye calıstım. Vazgecmeyin düşerseniz kalkın ve koşun. Hepinize tanımasamda cok dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…