Tüp bebek süreci

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
263
36
18
25
2 senelik evliyim bu ay tüp bebeğe başladık bir tarafta çikolata kistim var eşimde hiç sorun yok benimde kist dışında problemim yok sorum şu kızlar iğnelere dün başladım ama doktor kist olduğu için dondurulmuş embriyoya gidebileceğini taze transfer şansımıza ilerleyen günlerde bakıcaz dedi ama çikolata kisti sorun çıkarırsa baskılamak için beklicez baya böyle bir durumda taze transfer yapanlar varmı

Merhaba geçen sene denedim ben malesef olumsuz oldu bu hafta yine dondurulmuş transfer olacağım. Dondurulmuş transferin daha iyi daha başarılı sonuçlar aldığını söylemişti doktorum. Rahmin en uygun olduğu zamanda işleme alıyorlar zaten kuzum

Geçmiş olsun canım benim neden olumsuz oldu bir sıkıntı mı vardı çift olarak sizde

Geçmiş olsun canım benim neden olumsuz oldu bir sıkıntı mı vardı çift olarak sizde
Teşekkür ederim sizede acil şifalar diliyorum. Evet hem bende pcos var hem eşimde sprem sorunları var tüp bebekten başka çaremiz yok malesef ilki olumsuz oldu cuma günü ikinci transferim olacak inşallah

Teşekkür ederim sizede acil şifalar diliyorum. Evet hem bende pcos var hem eşimde sprem sorunları var tüp bebekten başka çaremiz yok malesef ilki olumsuz oldu cuma günü ikinci transferim olacak inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde o kadar yorucu bir süreç ki çok geçmiş olsun tekrardan canım benim bende işte çikolata kisti var diye duruma göre dondurabilirim dedi ama süreç uzasın istemiyorum

Hiç öyle düşünme hayırlısını dile her zaman ben geçen sene Ağustos'ta oldum ilk transferimi o zamanda dondurulmuş emriyo kullanıldı çünkü pcos var doktor benim gibi hastalarda dondurmanin daha mantıklı olacağını söylemişti belki sizin içinde böylesi hayırlı olacaktır. Sonra olumsuz olunca doktor hemen tekrar deneyebiliriz dondurulmuş embriyon var demişti ama o kadar psikolojim bozuldu ki ilaçlarla destek falan aldım 1 sene geçti kendimi yeni topladım ve tekrardan başladım. Siz hangi şehirde tedavi görüyorsunuz

Kıyamam ya bende öyleyim seni çok iyi anlıyorum ama bak yeni bir döneme giriyorsun olumlu ol stres çok etkiliyor hep pozitif düşün kuzum. Ben hataydayım canım sen ?

Kıyamam ya bende öyleyim seni çok iyi anlıyorum ama bak yeni bir döneme giriyorsun olumlu ol stres çok etkiliyor hep pozitif düşün kuzum. Ben hataydayım canım sen ?
Yani ilk denememe göre daha olumlu ve daha sakin ilerlemeye çalışıyorum bazen cokusler oluyor ama olsunn İstanbul bende canım. Yaş kaçtı umarım güzel sonuçlar alırsın ya

Yani ilk denememe göre daha olumlu ve daha sakin ilerlemeye çalışıyorum bazen cokusler oluyor ama olsunn İstanbul bende canım. Yaş kaçtı umarım güzel sonuçlar alırsın ya
25 kuzum senin kaç? Alacağız bak inandım ben olumlu hissediyorum ikimiz içinde yeter ki modunu düşürme o kadar insan duydum ki 3.4. Denemelerde kalıyorlarmış yani pes etme 2 olmasa bile 3 hiçbir zaman pes etmeyelim Allahın izniyle verecek inanıyorum

28 e girdim bende balım. Ay hadi İnşallah güzel güzel haberlerimizi paylaşırız burada. Pes etmeyi düşünmüyorum elbette bakalım fiyatlar da git gide uçuyor. Sen özelde misin devlette misin?

Bende özeldeyim ve malesef aşırı pahalı ya. Neyse olsunda giden para olsun sen ne aşamadasin şuanda hangi ilaçları kullanıyorsun
Aynen çok pahalı ama insan sonucu düşününce maalesef ne olsa veriyor kuzum daha dün başladık iğnelere bugün 2. Günüm cumartesi kontrolüm var daha çok yeni

Aynen çok pahalı ama insan sonucu düşününce maalesef ne olsa veriyor kuzum daha dün başladık iğnelere bugün 2. Günüm cumartesi kontrolüm var daha çok yeni
Olsun olsun vakitlice yap iğnelerini şifa olsun inşallah yavrularımız olsun minik minik benimde geçen cuma bitti iğneler transfer öncesi ilaçları kullanıyorum bakalım cuma transfer olacağım. Senin ilk deneme dimi ? Kaç senelik evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…