• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek sureci

Biz cok iyi bi profesor bulduk kocaeli sehir hastanesinde ürolog o bize deneyin biraz sizin çocuğunuz oluyor mu olmuyor görelim ilk bi dedi 6 ayi doldurucaz daha 2 ay oldu deneyeli korunmasız, sonrasında ameliyat gerekecekse sonra en son tup bebek. Eğer yaşınız gencse kadin faktörlü unsurlar yoksa bilim bunu oneriyormus çünkü her varikosellinin çocuğu olmuyor diye bisey yokmuş ameliyatsız bile olanlar varmış, direk tup bebege başlamak agresif tepkisel bir hareket olur dediler duygularınıza fore degil bilime gore hareket edicez dediler bizim aklımıza yatti ben doktorumuza inandım güvendim sürece de inanıyorum rabbime de nasipse olacak insallah
Siz neler yaptınız sureciniz nasi
Ben eşin ameliyat olsun demiyorum yanlış anlaşılma olmasın tedavi görün dedim ama sadece esinizde sorun var diye bakmayın çatlatma iğnesi yumurta takibi büyütme ilaçları veriyorlarmis vitamin ilacları kullanın eşinde sende ben de işte bu kaç aydır yapmaya çalıyorum ama daha çatlama iğnesine başlamadım

Aslında çok sağo gercektende burdaki arkadaslarada önemli bir bilgi oluyor böyle bilgi paylaşımı teşekkür ederim inşallah bebeğinize kavuşursunuz çok geçmiş olsun bu arada ama üzmeyin kendinizi gecikiyorsa guzellesiyordur benim dört sene üç.dusuk bir senedirde olmuyor
Allah hepimizin yardimcisi olsun dediğim gibi bu 5 yılda takviyelere testlere vs harcadığımiz parayı tüp bebeğe versek belki şimdi bebegimiz büyüyor olacaktı.nasip tabi en hayırlı zamanda olsun insallah

Tamamdır tesekkurler kadin dogumcu spermler kaliteli olmazsa tüp bebek de tutmaz dedi önce ameliyat olsa daha sonra devlet yine karşılar mu acaba tüp bebegi
Bazı şartlar var mesela 2 kez aşılama yaptırmalısınız gibi şartları sağlarsanız rapor çıkar ama karşılar derken bir kısmını karşılıyor mesela ilaçlar 50 bin tutuyordu biz 10 bin ödedik hastane 85 bindi biz 68 verdik raporlu

O yüzden diyorum ya bukadar aşılama vs masrafı ve beklemek yerine zamanında 20 bindi raporsuz tüp bebek fiyatı 2 yıl önce direk yaptirsaydik keşke diyorum.spermler seçildiği için sağlıklı olanlar enjekte ediliyor yumurtaya.bizimde sağlıklı sperm sayısı az mesela 45 yumurta vardı sağlıklı 30 tanesi dollendi ve hepsi çok kaliteli 5aa 4aa gibi.

Ben bayağıdır uğraşıyorum diyorum hani olsun hani tedavim neyse bir an önce olsun geciktirmeyeyim hani ama hep bir engel çıkıyor hep bir sorunlar çıkıyor şimdi işte kartal'a gitmiştim eğitim araştırma ama sorun çıktı eşim dedi biraz daha kendi halimize deneyelim i çünkü aşılama istemiyor biraz çekince eşim hani o yüzden ara vermemizi istiyor ben de çok söylemedim ısrarcı olamadım çok eğer ki Kartal eğitim ve araştırma da sadece aşılama olmadan kromelle tedavi edilirse tekrar oraya gideceğim ben hani böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum Zeynep Kamil de öyle mesela ama bir türlü burada öğrenemiyorum veya başka bir yerde öğrenemiyorum tüp bebek merkezini arayacağım pazartesi günü mesai saatinden dolayı çünkü Zeynep kamil'de bazı şeyler baştan istiyorlar mesela vajinal kültür istiyorlar ondan sonra tekrar adetin 2 günü gel diyorlar bir şeyler istiyorlar bir daha baştan çok yorucu oluyor artık yorum eğer Kartal'da böyle bir şey varsa oraya gideyim zaten her şeyim tamam orada ama böyle aşılamaysa orada Zeynep Kamil de devam edeceğim bunu önce öğrenip ona göre hareket edeceğiz bence sizin ne kadardır olmuyor sen anlattın eğer ki 6 ay zaten olmuyorsa hani bir sene diyorlar ya 6 ay olmuyorsa zaten bir sıkıntı varmış ama mesela genelde bir sene içinde oluyor falan ama 6 aylık dilimde varsa böyle ufak tefek sorunlar hiç bir laf varmış haberin olsun profesör tabii ki de daha çok bilir ama benim gittiğim doktorların hepsi 6 ay sonra tekrar git diyorlar kafanı da karıştırmak istemem ama eğer bir sorun varsa bunun tedavisinin üstüne git hani dert varsa çare de var diye düşün sadece eşinde mi yani mesela çatlatma iğnesi falan var özel klinikte doktorlar var istiyorsan oraya gideceğini onlara hani oraya vereceğim parayı onlara ver hani benim fikrim ama yine sen bilirsin kafandaki çok karıştırmak istemem
Valla o ladar karışık yazmışsın ki 🤣🤣 biz 2 aydır deniyoruz yalnizca, sorun sadece eşimde varikosel o da yalnız. Bundan dolayı 6 aya tamamlayacagiz bizim aklımıza da yatti yaşımız da genc acelemiz de yok

O yüzden diyorum ya bukadar aşılama vs masrafı ve beklemek yerine zamanında 20 bindi raporsuz tüp bebek fiyatı 2 yıl önce direk yaptirsaydik keşke diyorum.spermler seçildiği için sağlıklı olanlar enjekte ediliyor yumurtaya.bizimde sağlıklı sperm sayısı az mesela 45 yumurta vardı sağlıklı 30 tanesi dollendi ve hepsi çok kaliteli 5aa 4aa gibi.
Evet bende o kafadayım tup bebek korkulacak bisey degil biz yeni evliyiz o yüzden acele etmiyoruz

Evet bende o kafadayım tup bebek korkulacak bisey degil biz yeni evliyiz o yüzden acele etmiyoruz
Yaslarinizda gencse evet çokta aceleye gerek yok.ben 33 eşim 41 yaşında o yüzden ben beklediğimiz süreyi zaman kaybı olarak görüyorum ama ben 20li eşim 30lu yaslarda olsaydık hiç sorun degildi

Yaslarinizda gencse evet çokta aceleye gerek yok.ben 33 eşim 41 yaşında o yüzden ben beklediğimiz süreyi zaman kaybı olarak görüyorum ama ben 20li eşim 30lu yaslarda olsaydık hiç sorun degildi
Evet öyle yaşlarımız 27, bakalim agresif davranmadan bilimle ilerleyeceğiz ama ben de cok beklemeden tup bebege geçerim ki zaten tup bebekte de olma olasılığı yuzde yuz değil kısacası Allah nasip edecekse olacak biz sadece çabalayacagiz isteyecegiz
Rabbım hepimizin işini guzellestirsin kolaylastirsin

Evet öyle yaşlarımız 27, bakalim agresif davranmadan bilimle ilerleyeceğiz ama ben de cok beklemeden tup bebege geçerim ki zaten tup bebekte de olma olasılığı yuzde yuz değil kısacası Allah nasip edecekse olacak biz sadece çabalayacagiz isteyecegiz
Rabbım hepimizin işini guzellestirsin kolaylastirsin
Aminn insallah

Back
X