• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sürecim

Rica ederim ne demek bende aynı heyecanı yaşıyorum anlıyorum seni ama herkeste bir olmuyor belki de hiç ağrın olmaz belki hafif regl sancısı gibi olur o yüzden düşünmemeye çalış bu durumun heyecanına mutluluğuna bırak kendini 🤍🙏🏼
Ayy teşekkür ederim canımm öyle yapcam artık😍

Merhaba sakın korkma bende pcosum. 20 yumurta tahmin edilirken 35 yumurta toplandı. Opu çok kolay geçti. Sadece uyanınca küçük bir regli ağrısı denecek kadar ağrı oldu. Ama gerçekten aman aman bir ağrı değil. 2 saat hastanede tuttular. Bu sürede 1 iğne yapıldı. Ohss olmamdan korkuldu ama olmadım. Göbeğim 4 5 aylık hamile gibi şişti. Ama o da yaklaşık 1 hafta indi. İnan korkulacak bir şey yok. Zaten opudan çıkınca embriyologlardan gelecek bilgileri beklerken ağrı sancı her şeyi unutuyorsun. Güzel sonuçların olur inşallah ☘️🍒
Ayy harika inşallah bende bu şekilde atlatırım🙏🏼❤️ peki hangi aşamadasın inşallah hemen güzel sonuçlar alırsın.. 🍀

İlk transferden 9 haftalık hamileyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🍀🥰
Ayyy ne kadar sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍 bende trasnferi bekliyorum darısı başıma inşallah 🙏🏼 peki transfer nasıl oluyor kolay diye biliyorum ama yine de stres oluyorum 🥹

Ayyy ne kadar sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍 bende trasnferi bekliyorum darısı başıma inşallah 🙏🏼 peki transfer nasıl oluyor kolay diye biliyorum ama yine de stres oluyorum 🥹
Profilime girerseniz transferden bende çok korktuğum için konu açmıştım görürsünüz. Çok kolay hiç merak etme. 3-5 dk bile sürmüyor. Sonra odana geçiyorsun. Dinleniyorsun biraz. Ama korkma panik olma. İnan ben oldum. O kadar paniktim ki bebeğimin transfer edildiği anı hayal meyal hatırlıyorum. Siz bebeğinize odaklanın. Gerisi hallolacaktır. Rabbim kolaylık versin🍀

Profilime girerseniz transferden bende çok korktuğum için konu açmıştım görürsünüz. Çok kolay hiç merak etme. 3-5 dk bile sürmüyor. Sonra odana geçiyorsun. Dinleniyorsun biraz. Ama korkma panik olma. İnan ben oldum. O kadar paniktim ki bebeğimin transfer edildiği anı hayal meyal hatırlıyorum. Siz bebeğinize odaklanın. Gerisi hallolacaktır. Rabbim kolaylık versin🍀
Amin inşallah teşekkür ederim hemen bakacağım 💕

Aynen öyle canım sen nerde tedavi oluyorsun birde eşinde mi problem vardı
Canım bende pko var eşimde sperm hareketinde hız problemi vardı en son. Biz henüz tedaviye başlamadık İstanbul Tüp bebek merkezi olcak büyük ihtimalle bi kaç ay sonra görüşme planladık 🙏🏼🍀

Merhabalar çok geçmiş olsun öncelikle. Umarım bir an evvel kolaylıkla sonuca ulaşırsınız.
Yalnız dikkatimi geçen bir nokta oldu sormak istiyorum. Belirttiğiniz ücretler çok fazla geldi bana özellikle hsg ve diğer işlemler için ne kadar fazla ödeme alınmış. Bu kadar yükseğini duymamıştım. İstanbul dışında mı yaptırdımız acaba ? İnşallah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız..
Siz nerede tedavi görüyorsunuz fiyatlara şaşırmışsınız ya o yüzden soruyorum 😄 Antalya memorialde tedavi görüyorum ben arkadaşın bahsettiği fiyatlardan daha fazla fiyatlar ödüyorum. örneğin ben geçen ay rahim filmini 18.000 TL’ye çekindim memorialde ..

Siz nerede tedavi görüyorsunuz fiyatlara şaşırmışsınız ya o yüzden soruyorum 😄 Antalya memorialde tedavi görüyorum ben arkadaşın bahsettiği fiyatlardan daha fazla fiyatlar ödüyorum. örneğin ben geçen ay rahim filmini 18.000 TL’ye çekindim memorialde ..
Merhaba,
Ben de Pendik Medical Parkta tedavi görüyorum.
Rahim filmimi 9000 tl ye Şişli de özel bir görüntüleme merkezde çektirmiştim yeni yıldan önce

Merhaba hayırlısı olsun inşallah 🙏🏼🍀 bende 28 yaşında pkoluyum opu sonrası ağrıdan korkuyorum hatta ohss olunuyormuş😢 inş rahat atlatırım bende daha başlamadım tedaviye bi kaç ay sonra başlicam
Ben ohss oldum bir kez fakat doktorun o süreçte çok önemli ohss olduğum tedavide baska doktor ile tedavideydim 2 tedavi ve sonrasında ayni doktorla devam ettim hafif bir şekilde ohss olunuyor zaten pkos maalesef ama ilk tedavide ileri derece ohss oldum ölüyorum dedim

Ben ohss oldum bir kez fakat doktorun o süreçte çok önemli ohss olduğum tedavide baska doktor ile tedavideydim 2 tedavi ve sonrasında ayni doktorla devam ettim hafif bir şekilde ohss olunuyor zaten pkos maalesef ama ilk tedavide ileri derece ohss oldum ölüyorum dedim
Peki diğer doktorun nasıl bir önlem aldı canım ben doktorumla tedaviye başlayınca korkularımdan da bahsetmeyi düşünüyorum çünkü benim yumurtalıklarım dandik klomen ilacına bile bir anda tepki verebilen tipten bu yüzden aşırı taktım şu ohss olayına🤦🏻‍♀️

Peki diğer doktorun nasıl bir önlem aldı canım ben doktorumla tedaviye başlayınca korkularımdan da bahsetmeyi düşünüyorum çünkü benim yumurtalıklarım dandik klomen ilacına bile bir anda tepki verebilen tipten bu yüzden aşırı taktım şu ohss olayına🤦🏻‍♀️
Günde 5 litre su iciyordum 0 tuz ve fazla protein yiyerek hatta protein tozu bile icmemi önerdi

Günde 5 litre su iciyordum 0 tuz ve fazla protein yiyerek hatta protein tozu bile icmemi önerdi
Yaa demek böyle azalıyor etkisi galiba teşekkür ederim bilgiler için herkeste farklı oluyor inşallah doktorum gerekli önlemleri alır yardımcı olur🙏🏼

Back
X