Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu an yumurta büyütme iğne asamasindayim. Ağır koltukları çekip ittim, bazı eşyaları kaldırdım indirdim. Yumurtalar etkilenmiş midir? Sonradan aklıma geldi
boyle onemli bir surectesiniz, bunlari yapip nasil akliniza sonradan gelebiliyor? tabiki agir kaldirmamaniz lazim yapmayin allah askina, o kadar okuyorsunuz doktorlr soyluyor..bu sureci kendinizde arastirdiniz ..gercekten su anda ne diyicegimi bilemiyorum. Bundan sonraki surecte umarim aklinizdan cikmaz ve saglikli bir hamilelik gecirirsiniz.
boyle onemli bir surectesiniz, bunlari yapip nasil akliniza sonradan gelebiliyor? tabiki agir kaldirmamaniz lazim yapmayin allah askina, o kadar okuyorsunuz doktorlr soyluyor..bu sureci kendinizde arastirdiniz ..gercekten su anda ne diyicegimi bilemiyorum. Bundan sonraki surecte umarim aklinizdan cikmaz ve saglikli bir hamilelik gecirirsiniz.