- 23 Ağustos 2012
- 51.721
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.711
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir adamdan neden çocuk sahibi olmak istiyorsunuzMerhaba arkadaşlar, 3 yıllık evliyiz doğal yollardan çocuk sahibi olamadık. Tüp bebek tedavisine başladık. Eşim her zaman zor bir insandı fakat bu süreçte midemi bulandırdı yaptıkları. Muhtemelen 3 gün sonra transferim var şu an hüngür hüngür ağlıyorum.
Olay şu, ben tüp bebek tedavisine başladığımızı annem dahil kimseye söylemedim. Stres faktörü olsun istemedim. Yapı olarak stresli bir insanım kendimi rahatlatmaya Vs çalışıyorum, ki ilaçlar yeterince duygusal yapıyor insanı. Yarın kontrol var, eşim izinli önce ben gelmeyeyim sen git dedi. Sonuçta benlik bir şey yok dedi ben biraz bozulunca tamam dedi. Sonra annesi aradı yarın beni hastaneye götür dedi annesine yok dedi vs. Sonra bana anneme yarın evde olacağım dedim seninle de gelemem yalan söylemiş olurum dedi. Günlerce ağlamak istiyorum, ben mi yanlış düşünüyorum yada hissediyorum. Bu nasıl bir sorumsuzluk nasıl bir eşlik. Ben o kadar hormon kullanıyorum, kendimi berbat hissediyorum her türlü fedakarlığı yapıyorum o annesine yalan söylememek için gelmek istemiyor.
Sizin için üzüldüm. Allah gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olana gönlünüzü razı eylesin.Merhaba arkadaşlar, 3 yıllık evliyiz doğal yollardan çocuk sahibi olamadık. Tüp bebek tedavisine başladık. Eşim her zaman zor bir insandı fakat bu süreçte midemi bulandırdı yaptıkları. Muhtemelen 3 gün sonra transferim var şu an hüngür hüngür ağlıyorum.
Olay şu, ben tüp bebek tedavisine başladığımızı annem dahil kimseye söylemedim. Stres faktörü olsun istemedim. Yapı olarak stresli bir insanım kendimi rahatlatmaya Vs çalışıyorum, ki ilaçlar yeterince duygusal yapıyor insanı. Yarın kontrol var, eşim izinli önce ben gelmeyeyim sen git dedi. Sonuçta benlik bir şey yok dedi ben biraz bozulunca tamam dedi. Sonra annesi aradı yarın beni hastaneye götür dedi annesine yok dedi vs. Sonra bana anneme yarın evde olacağım dedim seninle de gelemem yalan söylemiş olurum dedi. Günlerce ağlamak istiyorum, ben mi yanlış düşünüyorum yada hissediyorum. Bu nasıl bir sorumsuzluk nasıl bir eşlik. Ben o kadar hormon kullanıyorum, kendimi berbat hissediyorum her türlü fedakarlığı yapıyorum o annesine yalan söylememek için gelmek istemiyor.
Ablacım sperm bankasından al tek başına yap yaMerhaba arkadaşlar, 3 yıllık evliyiz doğal yollardan çocuk sahibi olamadık. Tüp bebek tedavisine başladık. Eşim her zaman zor bir insandı fakat bu süreçte midemi bulandırdı yaptıkları. Muhtemelen 3 gün sonra transferim var şu an hüngür hüngür ağlıyorum.
e kendiniz demişsiniz zaten "Bazi kadinlar cocugu kendisi icin yapiyor"
hani çocuğu ben istiyorum, ben yapıyorum deyip adamlardan beklentiyi 0'a indirseler, adamda kapasite bu neyi zorluyorum ki deseler, rahatlayacaklar. onu da yapmıyorlar. illa adamı zorla adam etmeye, baba etmeye çalışıyorlar ve bir ömrü bunu için mücadele ile geçiriyorlar.
bu kadar mücadele enerjin var parti kur başkan ol, şirket kur CEO ol be kardeşim...
Yarin siz de gitmeyin. Sorarsa, sadece benim cocugum olmayacagi icin tek basima gitmeyi dogru bulmadim. Belki bir gun ben istersem ve sen de buyursen tekrar deneriz dersiniz
Böyle bir adamdan neden çocuk yapıyorsun ısrarla, Çok yazık ...Merhaba arkadaşlar, 3 yıllık evliyiz doğal yollardan çocuk sahibi olamadık. Tüp bebek tedavisine başladık. Eşim her zaman zor bir insandı fakat bu süreçte midemi bulandırdı yaptıkları. Muhtemelen 3 gün sonra transferim var şu an hüngür hüngür ağlıyorum.
Evet. Ciddi problemlerimiz var…Daha once defalarca yazilmis, bir tane de fazladan olsun. Bu sartlar altinda en fazla embriyo dondurun. Transferinizi erteleyebildiginiz kadar erteleyin. Birkac ay sakin kafayla hormonlardan az da olsa arinmis bicimde evliliginizi ve gelecegini gozden gecirin. Hep diyoruz ya bazi seyler isaret ama biz gormek istemiyoruz diye. Suan siz de tam o konumdasiniz. Icinde yasarken anlamaniz zor ama disardan bakan biri olarak esinizle aranizda ciddi bir problem var.
Tartıştık ve küstü. Dışarı çıktı saatlerce yoktu yeni geldi ve uyuyacak. Konışmuyor. Sanki ben suçluymuşum gibi.
Küstü müTartıştık ve küstü. Dışarı çıktı saatlerce yoktu yeni geldi ve uyuyacak. Konışmuyor. Sanki ben suçluymuşum gibi.
Çocuk yapmak yerine boşanmayı düşünseniz iyi olur , bu dağ ayısı çocuğa da bakmaz ilgilenmez , neden bu kadar bencilsiniz, herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil, benim de çocuğum zor oldu ( doğal yollarla) ama eşim şu şekilde davransa tüp bebeğe değil mahkemeye giderdim ...Evet. Ciddi problemlerimiz var…
Tartıştık ve küstü. Dışarı çıktı saatlerce yoktu yeni geldi ve uyuyacak. Konışmuyor. Sanki ben suçluymuşum gibi.