Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrbalar ben tüp bebek transferi oldum İzmir'de yaşıyorum fakat İst gitmem gerek 9 gününe denk geliyor özel araç kullanip gitsem 6saatlik yol bir sıkıntı yaşar mıyım ltd bilgisi olan bana yardımcı olabilirmisin....
4tedavı sonrası cok arastırmış bırı olarak içiniz rahat olsun hııııııccccbişi olmaz. Ayrca 7.gunden sonra beta degerı kanda salgılanmaya baslıyor. Test yapın..
Çok tsk ederim içimi rahatlatin hemen bugün test yapacam buradan sizinle paylaşacam inşallah hayırlı haberlerle dönerim 8 gün bugün içime yazdıklarınızı sevinç doğdu MMasal aden
Mrbalar ben tüp bebek transferi oldum İzmir'de yaşıyorum fakat İst gitmem gerek 9 gününe denk geliyor özel araç kullanip gitsem 6saatlik yol bir sıkıntı yaşar mıyım ltd bilgisi olan bana yardımcı olabilirmisin....
İlk iki gün yol vermiyorlar die biliyorum arabanın arkadında uzansanız
Bide arkadasım transfer günü iki saatlik yolu trenle git ve hamile nasip de varsa olur cocugu doğdu biLe
İlk iki gün yol vermiyorlar die biliyorum arabanın arkadında uzansanız
Bide arkadasım transfer günü iki saatlik yolu trenle git ve hamile nasip de varsa olur cocugu doğdu biLe
Çok tsk ederim içimi rahatlatin hemen bugün test yapacam buradan sizinle paylaşacam inşallah hayırlı haberlerle dönerim 8 gün bugün içime yazdıklarınızı sevinç doğdu MMasal aden
Valla canım kan verdim 0.100 negatif çıktı Dr çoğul gebelikte erken cikma sansi varmis cuma tekrar kan ver dedi nasip biraz moralim bozuldu ama Allah yardımcımız olsun MMasal aden
4gun transfer edildi embriyolar cuma topladılar ptesi transfer oldu canım hemen bakiyorum belkide tutmadı bilemiyorum canım 12 günü beklemem gerekiyormuş Dr öyle dedi ama olsa küçükte olsa kanda bir oynama olurdu