Tüp bebek sürecinden kalan iğnelerimi ve ilaçlarımı ihtiyacı olanlara ücretsiz göndermek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

begonvilko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
229
128
103
<div class="bbWrapper">Elimde 30 civarı ovitrelle iğne var ancak son kullanımı kasım 2022 yani bu ay bitmeden tüketilmesi gerekiyor o yüzden birden fazla kişiye giderse ömrü bitmeden kullanılır diye düşünüyorum. <br /> 2-3 tane gonal f<br /> 25 tane Merional ama skt kasım ve aralık<br /> <br /> Ayrıca Celalettin Peru’nun önerdiği dr. Henri’nin ürünlerinden <br /> <br /> 3 tane borstem <br /> 2 tane Rega<br /> 1 tane kondrion <br /> 1 tane hidromen <br /> 3 tane m nutra <br /> 1 tane İnfortis<br /> 6 tane Trental<br /> 2 tane Evosten <br /> 3 tane Venotrex<br /> <br /> Ayrıca <br /> Çok azı kullanılmış <br /> <br /> İnfrem<br /> cp27<br /> kereviz tohumu<br /> Rega<br /> Kondrion<br /> <br /> Mevcut. <br /> <br /> Ben ücret istemiyorum. Yalnızca kargo ücretini karşı ödemeli olarak göndereceğim. Eğer ona durumum olsa onu da ben öderdim ama malum hayat pahalılığı kusura bakmayın. Kimin neye ihtiyacı varsa ulaştırmak isterim.</div>

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back