Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadarlik evlisiniz yaslariniz kac bu onemliMerhaba arkadaşlar eşimin sperm değerleri çok düşük. Hormon tedavisi görüyor ve ekim ayında tedavi süreci bitimine müteakip test sonuçlarına göre tüp bebek tedavisi göreceğiz. Sizce aceleci mi davranıyoruz yoksa tüp bebek için geç mi kaldık? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum![]()
Ne kadarlik evlisiniz yaslariniz kac bu onemli
Esiminde dusuktu 13 yillik evliyiz 38 yasinda esim en son istanbulda kirac yalcindag diye bi doktora gittik bakirkoyde muayne yeri esime padutin diye bi ilac verdi bide yanlis hatirlamiyorsam prengly igne verdi ilaci 4 saatte bir icti esimde sekil bozukluguda verdi 4 yada 5 kere kullandi esim ilaci - ilac bitimi 1 ay dinlenip test veriyoduk bariz yulselis olmusdu sonra psikolojisi bozuldu tedavi ve ilac kullanmaya basladi tekrar dusus yasadik tedaviyi birakip tup bebege yoneldik su an transfer surecindeyiz. Size tavsiyem tedavinizin sonucuna gore hareket edin. Eger bariz bi duzelme olmazsa tup bebege yonelin tedaviler bizde hep vakit kaybi olmusdu insaAllah sizde olmazEki Görüntüle 3138016
Ben 26 eşim 29 yaşında 1 yıllık evliyiz sonuçlar böyle
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bizde öyle düşünüyoruz şuan hormon tedavisi vs. Görüyor eşim ilaçların ve iğnelerin bitmesinden bir hafta sonra test vereceğiz ona göre tüp bebek denerizEsiminde dusuktu 13 yillik evliyiz 38 yasinda esim en son istanbulda kirac yalcindag diye bi doktora gittik bakirkoyde muayne yeri esime padutin diye bi ilac verdi bide yanlis hatirlamiyorsam prengly igne verdi ilaci 4 saatte bir icti esimde sekil bozukluguda verdi 4 yada 5 kere kullandi esim ilaci - ilac bitimi 1 ay dinlenip test veriyoduk bariz yulselis olmusdu sonra psikolojisi bozuldu tedavi ve ilac kullanmaya basladi tekrar dusus yasadik tedaviyi birakip tup bebege yoneldik su an transfer surecindeyiz. Size tavsiyem tedavinizin sonucuna gore hareket edin. Eger bariz bi duzelme olmazsa tup bebege yonelin tedaviler bizde hep vakit kaybi olmusdu insaAllah sizde olmaz
İnsaAllah güzel sonuçlar alirsinizÇok teşekkür ederim yorumunuz için bizde öyle düşünüyoruz şuan hormon tedavisi vs. Görüyor eşim ilaçların ve iğnelerin bitmesinden bir hafta sonra test vereceğiz ona göre tüp bebek deneriz
İnşallah sizde iyi sonuçlar alırsınız. Ayrıca ne kadar ödediniz bu süreçte ve rapor çıkardınız mı?İnsaAllah güzel sonuçlar alırsınız
Rapor cikarmadim tup bebek icin 17.500 odedim rahim dinlendirme sureci ve dondurma icin 3.100 odedim. Ilaclara bi 20 bin odemisimdir. Hsg icin 3.100 odedim histereskopi icin 7.500 odedim tekrar bi hsg cektirmem gerekti 3.100 odedim. Kan tahlileri icin 2.800 odedim . Hepsi tup bebegin icindeydi hsg 1 tane istese histereskopi olmasaniz tutan ucret ortalama 40 50 bin falanİnşallah sizde iyi sonuçlar alırsınız. Ayrıca ne kadar ödediniz bu süreçte ve rapor çıkardınız mı?