• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK TAVSİYESİ

Elzem08

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
165
35
18
28
Merhaba arkadaşlar eşimin sperm değerleri çok düşük. Hormon tedavisi görüyor ve ekim ayında tedavi süreci bitimine müteakip test sonuçlarına göre tüp bebek tedavisi göreceğiz. Sizce aceleci mi davranıyoruz yoksa tüp bebek için geç mi kaldık? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum 😐

Merhaba arkadaşlar eşimin sperm değerleri çok düşük. Hormon tedavisi görüyor ve ekim ayında tedavi süreci bitimine müteakip test sonuçlarına göre tüp bebek tedavisi göreceğiz. Sizce aceleci mi davranıyoruz yoksa tüp bebek için geç mi kaldık? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum 😐
Ne kadarlik evlisiniz yaslariniz kac bu onemli

Ne kadarlik evlisiniz yaslariniz kac bu onemli
IMG_20220903_160832.webp

Ben 26 eşim 29 yaşında 1 yıllık evliyiz sonuçlar böyle

Eki Görüntüle 3138016
Ben 26 eşim 29 yaşında 1 yıllık evliyiz sonuçlar böyle
Esiminde dusuktu 13 yillik evliyiz 38 yasinda esim en son istanbulda kirac yalcindag diye bi doktora gittik bakirkoyde muayne yeri esime padutin diye bi ilac verdi bide yanlis hatirlamiyorsam prengly igne verdi ilaci 4 saatte bir icti esimde sekil bozukluguda verdi 4 yada 5 kere kullandi esim ilaci - ilac bitimi 1 ay dinlenip test veriyoduk bariz yulselis olmusdu sonra psikolojisi bozuldu tedavi ve ilac kullanmaya basladi tekrar dusus yasadik tedaviyi birakip tup bebege yoneldik su an transfer surecindeyiz. Size tavsiyem tedavinizin sonucuna gore hareket edin. Eger bariz bi duzelme olmazsa tup bebege yonelin tedaviler bizde hep vakit kaybi olmusdu insaAllah sizde olmaz

Esiminde dusuktu 13 yillik evliyiz 38 yasinda esim en son istanbulda kirac yalcindag diye bi doktora gittik bakirkoyde muayne yeri esime padutin diye bi ilac verdi bide yanlis hatirlamiyorsam prengly igne verdi ilaci 4 saatte bir icti esimde sekil bozukluguda verdi 4 yada 5 kere kullandi esim ilaci - ilac bitimi 1 ay dinlenip test veriyoduk bariz yulselis olmusdu sonra psikolojisi bozuldu tedavi ve ilac kullanmaya basladi tekrar dusus yasadik tedaviyi birakip tup bebege yoneldik su an transfer surecindeyiz. Size tavsiyem tedavinizin sonucuna gore hareket edin. Eger bariz bi duzelme olmazsa tup bebege yonelin tedaviler bizde hep vakit kaybi olmusdu insaAllah sizde olmaz
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bizde öyle düşünüyoruz şuan hormon tedavisi vs. Görüyor eşim ilaçların ve iğnelerin bitmesinden bir hafta sonra test vereceğiz ona göre tüp bebek deneriz

Çok teşekkür ederim yorumunuz için bizde öyle düşünüyoruz şuan hormon tedavisi vs. Görüyor eşim ilaçların ve iğnelerin bitmesinden bir hafta sonra test vereceğiz ona göre tüp bebek deneriz
İnsaAllah güzel sonuçlar alirsiniz

İnşallah sizde iyi sonuçlar alırsınız. Ayrıca ne kadar ödediniz bu süreçte ve rapor çıkardınız mı?
Rapor cikarmadim tup bebek icin 17.500 odedim rahim dinlendirme sureci ve dondurma icin 3.100 odedim. Ilaclara bi 20 bin odemisimdir. Hsg icin 3.100 odedim histereskopi icin 7.500 odedim tekrar bi hsg cektirmem gerekti 3.100 odedim. Kan tahlileri icin 2.800 odedim . Hepsi tup bebegin icindeydi hsg 1 tane istese histereskopi olmasaniz tutan ucret ortalama 40 50 bin falan

Eşiniz hormon tedavisi gördüğüne göre düşük çıktı hormon değerleri değil mi?
Zaten tüp bebek yapılacakta olsa eğer düşükse hormon değerleri, hormon tedavisi görmesi iyi olacaktır.
Bence erken değil
Senelerce bekleyenler hep pişman
Bende evlendim 1 yıl dolmadan tüp bebek sürecine başlamış oldum.
Ayrıca tüp bebek öncesi üroloji dr söyleyin genetik test için yönlendirsin sizi
Genetik testler- hormon değerler- en az 2,3 kere tekrarlanan sperm testleri- yumurtalıklara bakılsın tıkanıklık varikösel vs var mı
Tüm herşeye bakıldıktan sonra sürece başlamanız daha iyi olacaktır.
Ama tekrarlanan testlerde sorun çıkması halinde hiç uzatmanızı tavsiye etmem başlayın, sorun varsa bu işin yeni evlisi 20 yıllık evlisi yok
Sadece zaman kaybı

Back
X