• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek te düşük deneyimi yazsın lütfen

murta

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
672
181
18
34
Kızlar ilk haftalarda düşük olması yumurta mı yoksa sperm kaynaklı mı gelişiyor doktor yumurta dedi ama bence sperm de çok etkili sizlerin nasıl oldu

Geçen yıl ben de yaşadım erken dönem de keseyi gördükten sonra kanamam oldu ve düşük oldu
Genelde embriyonun genetiğinde sıkıntı olunca oluyor doğal seleksiyona girince tutunamıyor
Evet çok garip bende keseleri gördüm sonrasında yoğun kanama ile gecenin 3 nde düşük oldu o korku yetti bana uyurken sanki idrarımı kaçırıyorum sandım altıma

24 yaşında yaptım şimdi 25 oldum evet kalan daha var 5Aa ve iki embriyo konulmuştu ikizdi zaten şu an sadece bir sorunum var Nisan ayında kürtaj oldum 4 ayı geçti fakat regl çok düzensiz 3. Reglimi bekliyorum fakat olmuyor sizde sanırım kürtaj yaşadınız sizin nasıl ilerledi düzeni geçen ay hsg de çektim tüplerim açıktı yapışıklıkta yokmuş ama yok 46 gün sürüyor hala yok regl olsaydı bu ay içinde transferim olacak tekrar ama ne yapacağımı şaşırdım :( dua ediyorum olmak için böyle bişey olamaz 5. Aya gireceğim nerdeyse hala düzensiz çevremde olan var benim gbi ama düzenli kürtaj bozmuyor bazıların anlamadım yaşımda genç
Ben kürtaj olmadım ilaç verdi onları kullandım düzensizlik olmadı

Back
X