Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok inanın hiç sormadım ama sizin için bidahaki gittiğimde doktoruma sorarım isterseniz veya yaptırdığım hastanenin instangramı var sorabilirsinizOrda donasyon fiyatları biliyormusunuz
Adı ne hesabıYok inanın hiç sormadım ama sizin için bidahaki gittiğimde doktoruma sorarım isterseniz veya yaptırdığım hastanenin instangramı var sorabilirsiniz
Cyprus.central.hospitel instangram adı doktorum Op.Halil İbrahim tekin onunda ayrı hesabı varAdı ne hesabı
O doktoru pek övmüyorlar duymuştumCyprus.central.hospitel instangram adı doktorum Op.Halil İbrahim tekin onunda ayrı hesabı var
Nedenki ben memnunum bize yaklaşımları gayet iyiydiO doktoru pek övmüyorlar duymuştum
Negatif sonuçlardan sanırım çok negatif alan varmışNedenki ben memnunum bize yaklaşımları gayet iyiydi
Ben pozitif aldım fakat düşük oldu ama tabi dört dörtlük hastanelerde bile kötü yorum olabiliyor doğrudurNegatif sonuçlardan sanırım çok negatif alan varmış
izmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmiBen pozitif aldım fakat düşük oldu ama tabi dört dörtlük hastanelerde bile kötü yorum olabiliyor doğrudur
Benimde öyle oldu ama sorun pozitif değil işte devamı gelmedi yani başarısızlık olduBen pozitif aldım fakat düşük oldu ama tabi dört dörtlük hastanelerde bile kötü yorum olabiliyor doğrudur
Bende onu dedim genel de oraya donasyon için gidiyorlar normal orda yapmak mantıksızizmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi
Gidip orada da görüştük fakat eşim istemediizmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi
Buradan daha uygun emin olun oteli ilacı hastanesi hepsiizmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi