• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek deneyimi hakkında

İyi günler arkadaşlar bende amh düşüklüğü var yani yumurta rezervin az dedi doktorum eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerleri düzeldi ama yine de hızı falan tam olması gerektiği gibi değil bu ay ilk kez tüp bebek yaptıracağım. Tüp bebek tedavisi nasıl oluyor ilk denemede tutan oldu mu peki tutmazsa neden tutmuyor bu soruların cevabını almak için yazdım
yasim 25 amh 0.64 ile ilk denemede 14+4 gunluk hamileyim

Haber geldi bugun 6 sağlıklı yumurtanın 3 ü döllenmiş pazartesi büyük ihtimal transfer olucakmışım biraz üzüldüm ama napalım
1 sağlıklı embriyo yeter bebek için :KK200: :dua: üzülmeyin sağlıklı embriyolarınız olduğu için mutlu olun, iyi hissetmek aldığımız takviyeler kadar önemli :)

uzun uzun anlatan bir doktor değil ama güven duyuyorum, inşallah yanılmam :) bu ay tedaviye başladık. gonalf 300'lük doz ve menopur 75'lik doz aynı anda kullandım, kontrole gittiğimde sağda 5 solda 3 yumurta gelişimi gördü. bu kadar yüksek doza rağmen az geldi bana yumurta sayısı ama doktor tedaviye yanıt vermişiz iyi gidiyoruz dedi. ben endometriozis hastasıyım ve sanırım çikolata kistinin olumsuz etkisi gerçekten var...
Bende aynı durumdayım

1 sağlıklı embriyo yeter bebek için :KK200: :dua: üzülmeyin sağlıklı embriyolarınız olduğu için mutlu olun, iyi hissetmek aldığımız takviyeler kadar önemli :)
Çok teşekkürederim benim şuan günde iki fitil progesterol ve bir tane folik asit var herhalde başka bişiler daha eklenicekmi hiç bilmiyorum :) herkes bir dolu ilaç kullanıyor okuduğum kadarıyla

Çok teşekkürederim benim şuan günde iki fitil progesterol ve bir tane folik asit var herhalde başka bişiler daha eklenicekmi hiç bilmiyorum :) herkes bir dolu ilaç kullanıyor okuduğum kadarıyla
Sonrasını hiç bilmiyorum, ilk deneyimim. ama doktor ne diyosa o doğrudur kafasındayım ben. bu beni cok rahatlatıyor. bir şeyi atlıyor mu acaba diye düşününce strese giriyorum.

Sonrasını hiç bilmiyorum, ilk deneyimim. ama doktor ne diyosa o doğrudur kafasındayım ben. bu beni cok rahatlatıyor. bir şeyi atlıyor mu acaba diye düşününce strese giriyorum.
Kesinlikle bende öyle yapıyorum yoksa insan işin içinden çıkamıyor doktorumdan daha iyi bilmiyorum sonuçta :) benimde ilk denemem perşembe yumurta toplandı bugun haber geldi pazarteside büyük ihtimal transfer denildi. Hepimiz için ne iyiyse güzelse o olsun :)

Kesinlikle bende öyle yapıyorum yoksa insan işin içinden çıkamıyor doktorumdan daha iyi bilmiyorum sonuçta :) benimde ilk denemem perşembe yumurta toplandı bugun haber geldi pazarteside büyük ihtimal transfer denildi. Hepimiz için ne iyiyse güzelse o olsun :)
ay cok iyi, inşallah kolay geçsin sonu güzel olsun :dua: nasipte varsa naparsak yapalım oluyo ya biz elimizden geleni yapmanın iç rahatlığıyla bir bebeğe can vermeyi bekleyeceğiz:KK200:

yasim 25 amh 0.64 ile ilk denemede 14+4 gunluk hamileyim
Ne güzel Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah Benim de yumurta toplama yapıldı toplamda 4 yumurta toplandı 3 ü döllenmiş 2 si iyi kalite biri orta dedi iyi kalite olan 1 embriyo dün transfer yapıldı sonucu bekliyorum inşallah

Ne güzel Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah Benim de yumurta toplama yapıldı toplamda 4 yumurta toplandı 3 ü döllenmiş 2 si iyi kalite biri orta dedi iyi kalite olan 1 embriyo dün transfer yapıldı sonucu bekliyorum inşallah
insallah sıki sıkı tutunur cnm

Güzel güzel haberler verin umarım sıkı sıkıya tutunur 🧿🧿

Hiç bilmiyorum perşembe sabah 9,30 transfer oldum 4. Gün oluyor ama inanın beynim yandı 🤣🤣 sadece 5. Güne giderlermi diye sordum şuan çok erken cevap için dediler :)
Aa 5 e gitme potansiyeli gorurlerse Salı mı yapacaklar transferi acaba? Ya da pazartesi transfer yapıp kalan embriyoyu 5. Gun donduracaklar

Back
X