murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 391 93 13 34 Cumartesi 00:50 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #1 Kızlar ilk haftalarda düşük olması yumurta mı yoksa sperm kaynaklı mı gelişiyor doktor yumurta dedi ama bence sperm de çok etkili sizlerin nasıl oldu
Kızlar ilk haftalarda düşük olması yumurta mı yoksa sperm kaynaklı mı gelişiyor doktor yumurta dedi ama bence sperm de çok etkili sizlerin nasıl oldu
alllahvargamyok Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 574 245 53 25 Pazartesi 18:16 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #41 murta .!.: Orda donasyon fiyatları biliyormusunuz Genişletmek için tıkla... Yok inanın hiç sormadım ama sizin için bidahaki gittiğimde doktoruma sorarım isterseniz veya yaptırdığım hastanenin instangramı var sorabilirsiniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
murta .!.: Orda donasyon fiyatları biliyormusunuz Genişletmek için tıkla... Yok inanın hiç sormadım ama sizin için bidahaki gittiğimde doktoruma sorarım isterseniz veya yaptırdığım hastanenin instangramı var sorabilirsiniz
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 391 93 13 34 Pazartesi 18:18 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #42 alllahvargamyok .!.: Yok inanın hiç sormadım ama sizin için bidahaki gittiğimde doktoruma sorarım isterseniz veya yaptırdığım hastanenin instangramı var sorabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Adı ne hesabı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
alllahvargamyok .!.: Yok inanın hiç sormadım ama sizin için bidahaki gittiğimde doktoruma sorarım isterseniz veya yaptırdığım hastanenin instangramı var sorabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Adı ne hesabı
alllahvargamyok Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 574 245 53 25 Pazartesi 19:39 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #43 murta .!.: Adı ne hesabı Genişletmek için tıkla... Cyprus.central.hospitel instangram adı doktorum Op.Halil İbrahim tekin onunda ayrı hesabı var Olumlu oy 0 Olumsuz oy
murta .!.: Adı ne hesabı Genişletmek için tıkla... Cyprus.central.hospitel instangram adı doktorum Op.Halil İbrahim tekin onunda ayrı hesabı var
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 391 93 13 34 Pazartesi 20:06 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #44 alllahvargamyok .!.: Cyprus.central.hospitel instangram adı doktorum Op.Halil İbrahim tekin onunda ayrı hesabı var Genişletmek için tıkla... O doktoru pek övmüyorlar duymuştum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
alllahvargamyok .!.: Cyprus.central.hospitel instangram adı doktorum Op.Halil İbrahim tekin onunda ayrı hesabı var Genişletmek için tıkla... O doktoru pek övmüyorlar duymuştum
alllahvargamyok Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 574 245 53 25 Pazartesi 20:11 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #45 murta .!.: O doktoru pek övmüyorlar duymuştum Genişletmek için tıkla... Nedenki ben memnunum bize yaklaşımları gayet iyiydi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
murta .!.: O doktoru pek övmüyorlar duymuştum Genişletmek için tıkla... Nedenki ben memnunum bize yaklaşımları gayet iyiydi
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 391 93 13 34 Pazartesi 20:28 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #46 alllahvargamyok .!.: Nedenki ben memnunum bize yaklaşımları gayet iyiydi Genişletmek için tıkla... Negatif sonuçlardan sanırım çok negatif alan varmış Olumlu oy 0 Olumsuz oy
alllahvargamyok .!.: Nedenki ben memnunum bize yaklaşımları gayet iyiydi Genişletmek için tıkla... Negatif sonuçlardan sanırım çok negatif alan varmış
alllahvargamyok Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 574 245 53 25 Pazartesi 20:39 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #47 murta .!.: Negatif sonuçlardan sanırım çok negatif alan varmış Genişletmek için tıkla... Ben pozitif aldım fakat düşük oldu ama tabi dört dörtlük hastanelerde bile kötü yorum olabiliyor doğrudur Olumlu oy 0 Olumsuz oy
murta .!.: Negatif sonuçlardan sanırım çok negatif alan varmış Genişletmek için tıkla... Ben pozitif aldım fakat düşük oldu ama tabi dört dörtlük hastanelerde bile kötü yorum olabiliyor doğrudur
B balpetegi06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2021 1.235 412 73 Pazartesi 20:45 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #48 alllahvargamyok .!.: Ben pozitif aldım fakat düşük oldu ama tabi dört dörtlük hastanelerde bile kötü yorum olabiliyor doğrudur Genişletmek için tıkla... izmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
alllahvargamyok .!.: Ben pozitif aldım fakat düşük oldu ama tabi dört dörtlük hastanelerde bile kötü yorum olabiliyor doğrudur Genişletmek için tıkla... izmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 391 93 13 34 Pazartesi 21:34 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #49 alllahvargamyok .!.: Ben pozitif aldım fakat düşük oldu ama tabi dört dörtlük hastanelerde bile kötü yorum olabiliyor doğrudur Genişletmek için tıkla... Benimde öyle oldu ama sorun pozitif değil işte devamı gelmedi yani başarısızlık oldu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
alllahvargamyok .!.: Ben pozitif aldım fakat düşük oldu ama tabi dört dörtlük hastanelerde bile kötü yorum olabiliyor doğrudur Genişletmek için tıkla... Benimde öyle oldu ama sorun pozitif değil işte devamı gelmedi yani başarısızlık oldu
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 391 93 13 34 Pazartesi 21:34 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #50 balpetegi06 .!.: izmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi Genişletmek için tıkla... Bende onu dedim genel de oraya donasyon için gidiyorlar normal orda yapmak mantıksız Olumlu oy 0 Olumsuz oy
balpetegi06 .!.: izmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi Genişletmek için tıkla... Bende onu dedim genel de oraya donasyon için gidiyorlar normal orda yapmak mantıksız
alllahvargamyok Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 574 245 53 25 Salı 00:36 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #51 balpetegi06 .!.: izmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi Genişletmek için tıkla... Gidip orada da görüştük fakat eşim istemedi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
balpetegi06 .!.: izmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi Genişletmek için tıkla... Gidip orada da görüştük fakat eşim istemedi
alllahvargamyok Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2022 574 245 53 25 Salı 00:36 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #52 balpetegi06 .!.: izmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi Genişletmek için tıkla... Buradan daha uygun emin olun oteli ilacı hastanesi hepsi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
balpetegi06 .!.: izmir’de neden irenbeyi tercih etmediniz kıbrıs git gel daha maliyetli değilmi Genişletmek için tıkla... Buradan daha uygun emin olun oteli ilacı hastanesi hepsi