Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun nerde gördünüz tedaviMerhabalar ben bursada bir tüp bebek merkezinde tedavi gördüm çok şükür pozitif.Özelde iyi bir doktor arayışı içindeyim.
Bursa EUROFERTIL Tüp merkezindeHayirli olsun nerde gördünüz tedavi
Doğum paketi almak daha mantıklı geliyor doruk yıldırımda mutlu kilciler var da sanırım ona gidicem ben.Yine de teşekkür ederimMerhaba bende aynı arayistayim henüz aklıma yatan olmadı bakalım ne olacak.. Duyduğum ve araştırdığım drlar ve fiyatları bunlar belki yardımcı olur sizede
Paketler nasıl oluyor fiyat falan ne kadar pekiDoğum paketi almak daha mantıklı geliyor doruk yıldırımda mutlu kilciler var da sanırım ona gidicem ben.Yine de teşekkür ederim
Paketler nasıl oluyor fiyat falan ne kadar peki
Öncelikle geçmiş olsun ben de sabri colak da basarisiz tedavi oldum hayatımın hatasidir haklarımız haram zıkkım olsun siz kimdeydinizMerhabalar arkadaşlar. Ben de Bursa bahçeci’de tüp bebek tedavisi gördüm iki kez ve başarısız oldu.. Umarım sizlerden güzel haberler alırız.. Daha fazla deneme yapmak istemedim o yüzden elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa Bursa FSM’deyim gelip almak isteyen olursa diye yazayım dedim burdan, çünkü ilaçlar çok pahalı ve bütçeyi zorluyor. Çoğu full. Bi kaç tanesi açılıp kullanılmıştır. Fotoğraf ektedir
Üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun progestan fitil ve progestan dex bir de progestan dex iğneleri ben alabilirim eğer vermediyseniz bursada oturuyorum bendeMerhabalar arkadaşlar. Ben de Bursa bahçeci’de tüp bebek tedavisi gördüm iki kez ve başarısız oldu.. Umarım sizlerden güzel haberler alırız.. Daha fazla deneme yapmak istemedim o yüzden elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa Bursa FSM’deyim gelip almak isteyen olursa diye yazayım dedim burdan, çünkü ilaçlar çok pahalı ve bütçeyi zorluyor. Çoğu full. Bi kaç tanesi açılıp kullanılmıştır. Fotoğraf ektedir
Tesekkur ederim ikisi de berbat asla kimseye önermiyorum zaten geçmiş olsun tekrarBen Betül hanımlaydım. Üzüldüm sizin adınıza da.
Teşekkürler size de geçmiş olsunTesekkur ederim ikisi de berbat asla kimseye önermiyorum zaten geçmiş olsun tekrar
Teşekkür ederimTeşekkürler size de geçmiş olsun
Merhaba bende bugün yıldırım doruğa gittim paket aldım, doktorum özge gürbüz memnun kaldımDoğum paketi almak daha mantıklı geliyor doruk yıldırımda mutlu kilciler var da sanırım ona gidicem ben.Yine de teşekkür ederim
Ne kadara aldınızMerhaba bende bugün yıldırım doruğa gittim paket aldım, doktorum özge gürbüz memnun kaldım
65 binNe kadara aldınız
Canım bende tüp bebekle ha ileyim gebelik takibini okan özdenle yapıyorum umi plazada çokk çokk iyi bir doktor. Zor ilerleyen bir gebeliğim var Allah razı olsun doktorumuz hep yanımızda şahsi numarasını paylaşıp her gün mesajla durumum hakkında bilgi istiyor . Bir ara hastanede kaldım sabah akşam gece hep kontrolümüze geldiMerhabalar ben bursada bir tüp bebek merkezinde tedavi gördüm çok şükür pozitif.Özelde iyi bir doktor arayışı içindeyim.
Aynı yerde görmüşüzBursa EUROFERTIL Tüp merkezinde