Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hastanem istersen sonlandır bu ay demişti bir önceki de daha çok yumurta görünmüştü ücret ödemezsin demişti sadece iğne paraların boşa gitmiş olur dedi. Ben parasından ziyade psikolojimi düşündüm hayır dedim bir önceki opudan daha fazla çıkmıştı bu yumurtalar sürpriz gibi bir görünüp bi yok oluyorlar vallahi :)))Çok geçmiş olsun, inşallah bir sonraki tedavinizde çok daha güzel sonuçlar alırsınız. Benim bir sorum olacaktı. Tedavi opu öncesi sonlandırıldığında herhangi bir ücret talep ediliyor mu?
Cevabınız için teşekkür ederim, benim durumum biraz farklı. 6-7 yumurta oluşmuştu ancak opu öncesi covid pozitiftim ve işlemim iptal edildi. O sırada herhangi bir ücret talep edilmedi bir sonraki ay tekrar deneyeceğimiz söylendi ancak ben toparlanamadım ve birkaç ay erteledim. Birkaç ayın sonunda hastaneden arayıp bir önceki tedavi için yapılan işlemlerin ücretini talep ettiler. Böyle bir ücret istemekte haklı olup olmadıklarını bilemiyoruzBenim hastanem istersen sonlandır bu ay demişti bir önceki de daha çok yumurta görünmüştü ücret ödemezsin demişti sadece iğne paraların boşa gitmiş olur dedi. Ben parasından ziyade psikolojimi düşündüm hayır dedim bir önceki opudan daha fazla çıkmıştı bu yumurtalar sürpriz gibi bir görünüp bi yok oluyorlar vallahi :)))
Sonuçta bu salgın ve siz opu olmadınız herhangi bir işlem olmadı neden parayı talep ediyorlar ki size sadece ilaçlar reçete edildi muayene oldunuz onların ücretini verin işlem tamamlanmadan ne ücreti onu anlamadım bazı durumlarda hastane her konuda kendini haklı buluyor ama ben olsam hakkımı arardım düşünsenize teşhis konulmuş bir hasta var ama hasta ameliyat olmamış ama ondan para isteniyor çok saçma ucuz birşey değil ki verilsinCevabınız için teşekkür ederim, benim durumum biraz farklı. 6-7 yumurta oluşmuştu ancak opu öncesi covid pozitiftim ve işlemim iptal edildi. O sırada herhangi bir ücret talep edilmedi bir sonraki ay tekrar deneyeceğimiz söylendi ancak ben toparlanamadım ve birkaç ay erteledim. Birkaç ayın sonunda hastaneden arayıp bir önceki tedavi için yapılan işlemlerin ücretini talep ettiler. Böyle bir ücret istemekte haklı olup olmadıklarını bilemiyoruz
Merhaba bende Salihli deyim Nahit beyden memnun kaldinizmiücret 18000 ilaçlar dahil. fakat tedavi durunca 3000 ilaç ücreti verdim artı 21000 oldu mayıs ayında histeroskopi oldum 3500 ona gitti muayene ücreti 215 lira git geller 30 bin civari harcıcam sanırım![]()
şimdi durum nedir kaç yumurta toplandı kaçı saglıklı transfer oldunuz mu?
Kusura bakma yeni gördüm üstünden zaman geçmiş o dönem 2 si a kalite 1 i döllenmedi 2 embriyo transfer edildi negatif oldu şuan iseşimdi durum nedir kaç yumurta toplandı kaçı saglıklı transfer oldunuz mu?
merhaba geçmiş olsun, aynı durmu bende yaşadım, şuan bir gelişme var mı acabaMerhaba, benim de tedavim yarıda kaldi maalesef.
Benim yaşım 42 ve 10 yumurta toplandı, 8i döllendi ve aralarından 4ü 5. Gün embriyosu oldu.
Yastan dolayı pgt’ye yanı genetik teste gönderildi ve maalesef 4 embriyo da transfer icin uygun degil. Doktorum 4ünün de kaliteli embriyo dediğim embriyolardi aslında dedi.
Dondurulmuş 4 embriyom olduğu halde genetik testten sağlıksız geldikleri icin imha edilecekler![]()