cok cok cok sevindi allah kucagina almayi nasip etsin allah anali babali ve saglikli buyutsun
terecigim gözün aydın allahım kucagımızada almayı nasip etsin güzelim bende 2 tüp bebek denememde hamile kaldım şu an hamileyim .allahım isteyen tüm kullarına nasip etsin .dualarımızı kesmeyelim .
tere'cim çok sevindim. inşallah sorunsuz bir gebelik ve güzel bir doğum geçirirsin. Allah analı babalı büyütsün. darısı bütün isteyipte olmayanlara.
iyi günler, sağılcakla kal.
tebrik ederim terecim hayırlısıyla inşallah kucağınada alırsın.artık kendine çok dikkat et minicik bir can taşıyorsun.kendine iyi bak
meraba tere ben yenı bır uyeyım 3 asılama 2tup bebek denedım maalesef olumsuz su an 3.denenememın sonucunu beklıyorum ama ne yazıkkı tum adet belırtılerım basladı transferden nıye olmuyı bılmıyorum nerde yanlıs yapıyorum bılmıyorum yalnız transferden sonrakı gunlerını nasıl gecırdın bılgı verırsen sevınırım ben sureklı yatıyorum bu konuda bılgı vermek ısteyenler oursa sevınırım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
meraba adaaylaarda benımde 28 ınde belı olacak sen ne yaptırdın tup bebekmı asılamamı
yanıtladıgın ıcın cok teşekkurler ınsallah allah tamamınada erdırır sanırım senı ılk denemem benımkı 3. bu yuzden cok yorgunum hep hayırlısını ver dıye dua edıyorrum am uzulmemek elde degıl be guzelım yınede 28 ını beklıyorum hanı allahtan umıt kesılmez derler ya ınsallah bu sefer yanılıyorumdur tabı hayırlısı ıse
lutfen terecıgım smear testı hakkında bılgı verırmısın ben bugune kadar hıc yaptırmadım ve duymadım doktorumda boyle bısey onernmedı
cok tesekkurler terecıgım doktorıum hıc bundan bahsetmedı ınşallah bende senın gıbı sevınırın benım ıçın dua edersen sevınırım cunku hamılelerın duası kabul olurmus sımdıden sagol:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?