Tüp bebek tedavim

perahenna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
101
35
13
34
Merhaba hanımlar Aralık ayında tüp bebek tedavime başladım tam yumurta toplama tarihime yaklaştık ki eşim kovid oldu iptal oldu tedavim . Ocak ayında tekrar başladık 12 şubatta yumurta toplamam oldu . Tam 23 tane yumurtam oldu. Bugün aradılar ve 20 tanesi döllenmiş süreç devam ediyor dediler . 1 ay dondurulduktan sonra ise transfer sürecim başlıyor 😻inş rabbim her isteyene verir.

Eklentiler

• CC8DB2D3-EE4C-46CA-B61E-85A22D0A08FE.webp
    CC8DB2D3-EE4C-46CA-B61E-85A22D0A08FE.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 264
Amin..
Hayırlı olsun..

Maşallah yumurtalarınız ve döllenmiş yumurtalarınız çok iyi. İnşallah en hayırlı şekilde muradınıza erersiniz.

Bir şey sormak istiyorum. Neden bir ay sonra transfer olacak embriyonuz. Hemen döllenir döllenmez rahme transfer olmuyor mu? Biz de inşallah adetimin ikinci günü alttan muayene olduktan sonra tüp bebek sürecine başlayacağız. Fakat bu süreçle ilgili pek bir bilgim yok. Biraz bilgi verir misiniz bu süreçle ilgili.

Rahim dinlenmesi ve donmuş emriyo başarı oranını daha çok artıyormuş . Ayrıca bence çok mantıklı çünkü yumurta toplamadan sonra o bölge cidden hassasiyet oluyor şuan ben halen ağrı çekiyorum . Doktorumun bna söylediği bir regl görmek Rahmi daha rahat hale getirdiği . İnş sizin de çok başarılı geçer .

Sürecim de şöyle oldu 2. Gün direk iğnelere başladım . Gonalf 900 450 ml ile başladık 5. Gün muayene tekrar Gonalf devam ve yanında 2. İğne cetrotide.
Sonraki muayene de daha da çok yumurta olsun diye iğneye devam ettik.
Yumurtam cumartesi toplandı perşemde sağ sol çatlama iğnesi oldum cuma sadece iğne yoktu . Sonra işte yumurta toplama işlemim oldu .

Merhaba hanımlar Aralık ayında tüp bebek tedavime başladım tam yumurta toplama tarihime yaklaştık ki eşim kovid oldu iptal oldu tedavim . Ocak ayında tekrar başladık 12 şubatta yumurta toplamam oldu . Tam 23 tane yumurtam oldu. Bugün aradılar ve 20 tanesi döllenmiş süreç devam ediyor dediler . 1 ay dondurulduktan sonra ise transfer sürecim başlıyor 😻inş rabbim her isteyene verir.
Merhaba bende yeni başladım ama gonal f değil onun bi benzeri menopor kullanıyorum.6.günüdeyim kasıklarım ağrıyo yumurtalarım erken mi çatlıyo diye düşündüm .sizde hiç oldumu iğneleri kullanırken ağrı falan

Tabi ki hatta toplamaya az kala yürümekte bile zorluk çekmiştim ben çünkü aşırı hassasiyet ve şişme oluyor .

Back
X