Tüp bebek tedavim

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba
29 yasında sebepsız ınfertılıte teshısı ile adetle bırlıkte tup bebek tedavısıne baslayacagım.
Ancak aklıma takılan bır konu var; daha önce hıc gebelik olmadı. Kimyasal, boş vb ..
Tup bebek tedavısınde önceden hıc gebeliğin oluşmaması sansımı dusüren bır etkenmıdır??

merhaba
29 yasında sebepsız ınfertılıte teshısı ile adetle bırlıkte tup bebek tedavısıne baslayacagım.
Ancak aklıma takılan bır konu var; daha önce hıc gebelik olmadı. Kimyasal, boş vb ..
Tup bebek tedavısınde önceden hıc gebeliğin oluşmaması sansımı dusüren bır etkenmıdır??
Merhaba durumunuz bana cok benziyor..yas 28 3 yillik evlilik 2 negatif asilama ve sebep bulunamamasi..kayda deger bi sebep.. ilk tup bebekte 6 yumurta olgun oldu ve hicbiri dollenmedi ..bunun icin de bi yontem varmis bidahaki denemede o kullanilacak ..bilgin olsun seni korkutmak istemem ama yazmak istedim
.mikrocip yontemini de kullanmistik

Merhaba durumunuz bana cok benziyor..yas 28 3 yillik evlilik 2 negatif asilama ve sebep bulunamamasi..kayda deger bi sebep.. ilk tup bebekte 6 yumurta olgun oldu ve hicbiri dollenmedi ..bunun icin de bi yontem varmis bidahaki denemede o kullanilacak ..bilgin olsun seni korkutmak istemem ama yazmak istedim
.mikrocip yontemini de kullanmistik
Neden korkayım ki.. Bır problem var onu bılmek ve ne ile mucadele edecegımı bılmek istıyorum. Sızdekı problem dollenme asamasındaymış.? Peki hıc gebelik yasadınızmı kımyasal vb

Olumsuz bir dusunce olusturmayayim diye korkutmayayim dedim canim...hic gebelik olusmadi ve gayet guzel deniyordu sonuc sifirdi..sali gorusmeye gidecez dr la da ben sorunun bu olduguna inaniyorum artik ..

merhaba
merhabalar : tüp bebekte basarıyı etkıleyen faktorler: bayan yaşı - yumurtalık rezervı sperm durumu,merkez - hekım ve laboratuvar basarısı ... gıbı unsurlardır. Bol sans dılerım.

Back
X