Tüp bebek tedavisi gördüm

Keklikeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
6
9
1
37
Merhaba 34 yaşındayım 8 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum 2 kere yumurta toplama işlemi yapıldı ocak ayında yalancı menopoz iğnesi yapıldı ve 14 nisanda transfer oldum 8.gün oldu şuan sadece hafif beş ağrısı kasık ağrısı ve baş dönmesi hafif birde bulantı var aranızda bu şekilde olan varsa bilgi verebilir mi🙏🙏

Merhaba 34 yaşındayım 8 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum 2 kere yumurta toplama işlemi yapıldı ocak ayında yalancı menopoz iğnesi yapıldı ve 14 nisanda transfer oldum 8.gün oldu şuan sadece hafif beş ağrısı kasık ağrısı ve baş dönmesi hafif birde bulantı var aranızda bu şekilde olan varsa bilgi verebilir mi🙏🙏
Benimde kasık ağrışarım olmuştu, ama onun dısında gebeliğim boyunca mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım, belirtiler kişiye göre değişir 12 gün geçmiş transferinizden test yaptınız mı?

Benim sadece bel agrısı vardı cok nadir kasık agrım olurdu sol tarafta batma suan da gebeliğim de de cok mıde bulantım iştahsızlıgim var malesef 😘

Merhabalar evet dün test yaptırdım hamileyim çok şükür 8 sene sonra rabbim yüzümüzü güldürdü Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🙏🙏🙏
Çok sevindim. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah❤️
Rabbim bizlerede güzel haberler nasip eder inşallah🙏🏻

Merhabalar evet dün test yaptırdım hamileyim çok şükür 8 sene sonra rabbim yüzümüzü güldürdü Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🙏🙏🙏
Hayırlı olsun 🎊 transfer sonrasında ayağa ne zaman kalktınız. Ya da ne kadar yol yürüdünüz. Ben şehir dışından gidip geliyorum, dikkat etmek adına soruyorum. Darısı biz bekleyenlere inşallah 😊

Merhabalar ben de sizinle paylaşmak istiyorum. Ben 6 yıllık evliyim 27 yaşında evlendim. 10 Nisanda evlendim 20 Mayıs’ta ikibuçuk haftalık hamileydim. Doğumum sezeryanla oldu. İlk iki yıl korunduk sonra korunmayı bıraktık ama gebelik oluşmadı. Doktora gittik bunun normal olduğunu bir yıla kadar da olmayabileceğini söyledi bu arada eşim korundu ben ilaç spiral vs kullanmadım. Bir yıl öyle bekledik olmayınca doktor maceramıza başladık. İlk birkaç ay arayışla geçti doktor değiştirdik birkaç kez en son bir doktorda devam ettik 1 buçuk yıl klomen hormon çatlatma iğnesi derken hiçbiri yaramadı. Rahim filmi çektik tüpler de açık bir sıkıntı yok denildi. En son açıklanamayan infertilite dendi. Eşim de muayene oldu ama yine bir sorun görünmedi. Biz de son çare tüp bebek deneyelim dedik. 11 nisanda yumurtalar toplandı ertesi gün bizi arayıp döllenmenin olduğunu söylediler. 14 nisan Perşembe günü transfer yapıldı. Kaşıntı bardı muhtemelen ilaçların yan etkisi. Bazen batma bazen de göğüs ağrım oldu ama göğüs ağrısı çok fazlaydı. Dün yani 12. Gün test yaptım 21.1 çıktı akşam kahverengi çamur renginde kanamam oldu az ama her peçete ile kontrol ettiğimde vardı çok huzursuz oldum doktorumu aradım crospin hap içme biraz gözlemle dedi dayanamadım bugün acile gittim doktor test istedi 33.8 çıktı. Siz deneyimli arkadaşlardan benzer durumu yaşayan oldu mu?

3.gün embriyosu
12.gün 21.1
13.gün 33.8
14.gün 40.45
Değerler düşük korkuyorum
2 günde bir katlanmalı. Yani 2 katı olmuş. Daha yerleşirken sürekli kan verip, kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. Olmazsa zaten üzüleceksin, şimdiden yorma kendini. Ne güzel pozitif ve değer 2 katı :)

2 günde bir katlanmalı. Yani 2 katı olmuş. Daha yerleşirken sürekli kan verip, kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. Olmazsa zaten üzüleceksin, şimdiden yorma kendini. Ne güzel pozitif ve değer 2 katı :)
İnşallah canım Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah 🙏 yarın bir daha test istediler bakalım inşallah güzel haberler alırım

Kızlar benim en son değerim düşmüştü gebelik yok ilaçları bırak adet olacaksın denildi. Bir gün kanamam oldu ama çok değil sonra durdu sadece leke var hafif ne yapmam lazım bilmiyorum

Merhaba menopoz iğnesinin etkileri nedir acaba bana da doktor yumurta toplamadan sonra üç aylığına önerdi

Back
X