Benimde kasık ağrışarım olmuştu, ama onun dısında gebeliğim boyunca mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım, belirtiler kişiye göre değişir 12 gün geçmiş transferinizden test yaptınız mı?Merhaba 34 yaşındayım 8 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum 2 kere yumurta toplama işlemi yapıldı ocak ayında yalancı menopoz iğnesi yapıldı ve 14 nisanda transfer oldum 8.gün oldu şuan sadece hafif beş ağrısı kasık ağrısı ve baş dönmesi hafif birde bulantı var aranızda bu şekilde olan varsa bilgi verebilir mi
Benimde kasık ağrışarım olmuştu, ama onun dısında gebeliğim boyunca mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım, belirtiler kişiye göre değişir 12 gün geçmiş transferinizden test yaptınız mı?
Benim sadece bel agrısı vardı cok nadir kasık agrım olurdu sol tarafta batma suan da gebeliğim de de cok mıde bulantım iştahsızlıgim var malesefMerhaba 34 yaşındayım 8 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum 2 kere yumurta toplama işlemi yapıldı ocak ayında yalancı menopoz iğnesi yapıldı ve 14 nisanda transfer oldum 8.gün oldu şuan sadece hafif beş ağrısı kasık ağrısı ve baş dönmesi hafif birde bulantı var aranızda bu şekilde olan varsa bilgi verebilir mi
Yaaa cok sevindimMerhabalar evet dün test yaptırdım hamileyim çok şükür 8 sene sonra rabbim yüzümüzü güldürdü Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah iBenim sadece bel agrısı vardı cok nadir kasık agrım olurdu sol tarafta batma suan da gebeliğim de de cok mıde bulantım iştahsızlıgim var malesef
Çok sevindim. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar evet dün test yaptırdım hamileyim çok şükür 8 sene sonra rabbim yüzümüzü güldürdü Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaaaa inşallah düzelirsin bulantılarında düzelir inşallahBenim sadece bel agrısı vardı cok nadir kasık agrım olurdu sol tarafta batma suan da gebeliğim de de cok mıde bulantım iştahsızlıgim var malesef
Ya iştahsızlık cok yoğun bende malesef ikiz oldugu için mi bu kadar fazla bilemiyorum ama bian once bitmesini istiyorumY
Yaaaa inşallah düzelirsin bulantılarında düzelir inşallah
Hayırlı olsunMerhabalar evet dün test yaptırdım hamileyim çok şükür 8 sene sonra rabbim yüzümüzü güldürdü Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
2 günde bir katlanmalı. Yani 2 katı olmuş. Daha yerleşirken sürekli kan verip, kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. Olmazsa zaten üzüleceksin, şimdiden yorma kendini. Ne güzel pozitif ve değer 2 katı :)3.gün embriyosu
12.gün 21.1
13.gün 33.8
14.gün 40.45
Değerler düşük korkuyorum
İnşallah canım Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah2 günde bir katlanmalı. Yani 2 katı olmuş. Daha yerleşirken sürekli kan verip, kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. Olmazsa zaten üzüleceksin, şimdiden yorma kendini. Ne güzel pozitif ve değer 2 katı :)
Amiiin inşallah :)İnşallah canım Rabbim her isteyene nasip etsin inşallahyarın bir daha test istediler bakalım inşallah güzel haberler alırım
Merhaba menopoz iğnesinin etkileri nedir acaba bana da doktor yumurta toplamadan sonra üç aylığına önerdiMerhaba 34 yaşındayım 8 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum 2 kere yumurta toplama işlemi yapıldı ocak ayında yalancı menopoz iğnesi yapıldı ve 14 nisanda transfer oldum 8.gün oldu şuan sadece hafif beş ağrısı kasık ağrısı ve baş dönmesi hafif birde bulantı var aranızda bu şekilde olan varsa bilgi verebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?