günaydın kızlar haşimatosu olanlar ve prolaktin yüksekliği olanlar yada bu konuda bilgisi olanlar size sesleniyorum
prolaktin için dostinex kullananlar tüp bebişiniz tutundu mu?dostinexi önceki kadındoğumcum kullandığın ay korunman lazım düşük yaptırıyor demişti.tüp bebek doktorum ise bırakmamam gerektiğini söylüyor ve bu ay 20 gün içerisinde transferim olacak Allah nasip ederse.kafamda deli sorular
haşimato için ne kullanıyorsunuz ben euthyrox 25 kullanıyorum.
bilgi paylaşımı yapalım birbirimize umut ışığı olalım.
ben ilk transferimde kullandım çok fazla yumurta olduğu için ohss olmayayım diye vermişti ama aşırı yan etkileri vardı çok kötüydüm sürekli istifra ettim ve sonuç tutunmadı ölüyorum sanmıştım
ben ilk transferimde kullandım çok fazla yumurta olduğu için ohss olmayayım diye vermişti ama aşırı yan etkileri vardı çok kötüydüm sürekli istifra ettim ve sonuç tutunmadı ölüyorum sanmıştım
prolaktinim normal ama doktor bana da verdi. yum toplamadan sonra şişkinlik olmasin diye verdi hergün 1 tane 8 gün icicem. bugün 3. günüm ama mahfoldum mide bulantim bugün tavan yapti istifra ediyorum mide yanması var basim sersem gibi... doktoruma da ulasamadim bugün ara versem mi ki?