tüp bebek tedavisi görüp de dostinex kullananlar bebeğiniz tutundu mu

hacico

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
825
200
123
günaydın kızlar haşimatosu olanlar ve prolaktin yüksekliği olanlar yada bu konuda bilgisi olanlar size sesleniyorum:KK75:
prolaktin için dostinex kullananlar tüp bebişiniz tutundu mu?dostinexi önceki kadındoğumcum kullandığın ay korunman lazım düşük yaptırıyor demişti.tüp bebek doktorum ise bırakmamam gerektiğini söylüyor ve bu ay 20 gün içerisinde transferim olacak Allah nasip ederse.kafamda deli sorular:KK47:
haşimato için ne kullanıyorsunuz ben euthyrox 25 kullanıyorum.:KK55:
bilgi paylaşımı yapalım birbirimize umut ışığı olalım.:KK19:

ben ilk transferimde kullandım çok fazla yumurta olduğu için ohss olmayayım diye vermişti ama aşırı yan etkileri vardı çok kötüydüm sürekli istifra ettim ve sonuç tutunmadı ölüyorum sanmıştım

ben ilk transferimde kullandım çok fazla yumurta olduğu için ohss olmayayım diye vermişti ama aşırı yan etkileri vardı çok kötüydüm sürekli istifra ettim ve sonuç tutunmadı ölüyorum sanmıştım

prolaktinim normal ama doktor bana da verdi. yum toplamadan sonra şişkinlik olmasin diye verdi hergün 1 tane 8 gün icicem. bugün 3. günüm ama mahfoldum mide bulantim bugün tavan yapti istifra ediyorum mide yanması var basim sersem gibi... doktoruma da ulasamadim bugün ara versem mi ki?

Back
X