Tüp bebek tedavisi görüyorum Diyarbakır

mina55ert

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Merhaba tüp bebek tedavisine başlayacağım doktorum Diyarbakır’da Hakan çoksüer tüp bebek aşamalarını söyler misiniz doktor adetin 2. Günü gel dedi ama haftasonuna denk geldiği için pazartesi gideceğim yani 4.gün oluyor bu sorun olur mu ve doktor ne yapacak ilk günü bilgilendirebilir misiniz

Bende izmirde başlayacağım bana da 2.gün burda ol dedi. Geçen ay 4.gündü geç demişti

Merhaba tüp bebek tedavisine başlayacağım doktorum Diyarbakır’da Hakan çoksüer tüp bebek aşamalarını söyler misiniz doktor adetin 2. Günü gel dedi ama haftasonuna denk geldiği için pazartesi gideceğim yani 4.gün oluyor bu sorun olur mu ve doktor ne yapacak ilk günü bilgilendirebilir misiniz
Sorun olmaz canım cuma olursa in pazartesi gitmende sıkıntı olmaz ama perşembe olursan cuma git mutlaka ilaca başlıyorlar takip yapıyorlar

İlk gün genelde rahim kontrol ediliyor durumunuza göre uygunsa ilaçlarla yumurta büyütme işlemi yapılıyor. Bi 10 gün kadar ama arada kontrole gitmeniz gerekecektir ya da ona göre bir ilaç dozu verecektir. Bu yolda başarılar diliyorum inşallah gönlünüzce olur🌸🙏

İlk gün genelde rahim kontrol ediliyor durumunuza göre uygunsa ilaçlarla yumurta büyütme işlemi yapılıyor. Bi 10 gün kadar ama arada kontrole gitmeniz gerekecektir ya da ona göre bir ilaç dozu verecektir. Bu yolda başarılar diliyorum inşallah gönlünüzce olur🌸🙏
Canım alttan muayene mi oluyor ilk gün . İlaç hemen mi başlıyor yoksa yumurtlama döneminde mi

Herkese merhaba ben 5 gün embriyosu transferi oldum bugün 5 günüm lekelemem olmadı ama iştah açılması arada ateş basması ve yorgunluk hallerim mevcut bugün dayanamadım test yapayım dedim belki 2 çizgi silikte olsa çıkar diye aynı belirltileri yaşayan var mı

Back
X