merhabalar ben tup bebek tedavisi göruyorum 3 ü negatif 4.sü pozitif.14.gun beta hcg degeri 102 ulrasal ise bulutlu ve gölgelik yani hamilelik baslangici dedi 16.gun vajinal ultrson da gebelik kesemin gözuktugunu 4hafta 5gunluk te imisim kesem 2mm oldugunu söyldei kan aldi degerim 217cikti bugun 21.gun ise ulrason yapildi kese gözukmedi dedi ilk seferinde görmustunuz dedim belki gözüken kan pihtisi olabilr dedi cunki benim lekelenmelerle baslayan siyahimsi ama az gelen kanamam vardi. birde kese deger 1000lerde olursa ozaman gözukur diye internette okumustum benim sorum kese kan degeriylemi akakasi var yada gebeligin haftasi ilemi alakasi var gözukmesi icin.ultrasalda damar ve kan pihtisi ve kese ayird edilemiyomu yani anlasilmazmi benim hamilelik bos gebelik yada kimyasalmi anlamadim bugun yine kan alindi kana göre kurtaj olup olmayacagini soylerim dedi kanamanda az geliyo belki yinede kürtaj olursun dedi bende normalde hamilemiyim yoksa degilmiyim dedim hamilsin dedi ama normal dusuk dedi ama tutunamadigi icin cok yavas olmus gebeligi devam edecegini sanmiyorum dedi doktorla benim aramda konusulan bunlar ben birsey anlamadim aciklarsaniz sevinirim saygilarimla...