Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek tedavisi için izmirmi istanbulmu????lütfen yardımcı olun...

KelebekAfyon

ALLAH'IM BİR MUCİZE ....
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.413
8
641
Mrh arkadaşlar mart yada nisan ayında tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünüyoruz.daha önce bir olumsuz denemem oldu.yumurta ve sperm döllenmedi:50: Kendimizi maddi ve manevi olarak topladık ve yeniden bu yola çıkmaya hazırlanıyoruz .tedavi olmuş arkadaşlar izmir ve istanbuldaki başarılı ve güvenilir merkezler hakkında bilgi verirmisiniz.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.bitsin bu hasret:49:

Mrh arkadaşlar mart yada nisan ayında tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünüyoruz.daha önce bir olumsuz denemem oldu.yumurta ve sperm döllenmedi:50: Kendimizi maddi ve manevi olarak topladık ve yeniden bu yola çıkmaya hazırlanıyoruz .tedavi olmuş arkadaşlar izmir ve istanbuldaki başarılı ve güvenilir merkezler hakkında bilgi verirmisiniz.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.bitsin bu hasret:49:

Merhaba arkadaşım;ben de olumsuz bir deneme yaşadım izmirde kent hastanesinde yaptırmıştım.İzimrde en iyi labaratuarı olan yer diye orayı tercih etmiştim ama olmadı.Biz de ancak yeniden toparlandık madden ve manen.İstanbul Bahçeci umutta yaptırmayı düşünüyorum ikinci denemeyi bu ayın 27 sinde gidiyorum.İnşallah bu defa dualarımız kabul olur.Labaratuar açısından çok iyi bir merkez başarı oranı yüksek aynı zamanda embriyoskopları da var.tercih senin tabi paylaşmak istedim sadece.

Selam canım, ben bu konuda istanbuldaki hastaneleri tercih etmeni isterim.ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum. önceden olumsuzluk yaşaman seni tabiki üzer ama vazgeçme. çünkü tüp bebek ilk denemede tutabilir de tutmayabilirde. benim ilkim tutmadı mesela ikinci deneme için bahçeciyi tercih ettim.şimdilik herşey yolunda umarım burada hamilelik haberimi de paylaşırım :((

tatlm bence de istanbulda yaptr tedavini. hem seçeneğn daha fazla hem de daha ekipmanlı yerlr var açıkcası. eurofertlde yaptırdm ben poztif sonç aldm çok da memnunm hani tavsye edermm :):)

Canım selam, ne yaptın karar verdin mi izmir ve istanbul konusunda??

Merhaba arkadaşım
Allah yardımcınız olsun, Eltimin de 8 yıldır olmuyor çocuğu ve o da istanbul da tekrar başlayacak tedaviye yarım bırakmıştı. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Sanırım afyonlusunuz, dikkatimi çekti cevap yazayım dedim.

mrh canım evet afyonluyum ben tedavime başladım şu an ankarada tedavi görüyorum.ankara bizim için daha uygun oldu.hayırlsıylada evladımla dönmeyi nasip eder insallh Rabbim.

mrh canım evet afyonluyum ben tedavime başladım şu an ankarada tedavi görüyorum.ankara bizim için daha uygun oldu.hayırlsıylada evladımla dönmeyi nasip eder insallh Rabbim.

Allah yardımcınız olsun, gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasibetsin inşaallah. Ben de afyonluyum, hemşerim :)) Hayırlı haberlerinizi duyarız ve bebek sevmeye geliriz inşaallah :16:

Back
X