• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi ilaç masrafı nasıl oluyo yardımcı olur musunuz

balbade06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
Üniversitelerin tüp bebek merkezindeki raporlu tedavisi ile şehir hastaneleri raporlu indirimli tüp bebek tedavisi arasında fiyat olarak çok büyük fark varmış doğru mu. ?

Bilkent şehir hastanesinde bana rapor çıkarsa 15 bin demişlerdi.
Yaşadığım şehirde üniversitede 75 bin dediler şaşırdım

Devlette rapor çıkarsa ilaçları normal fiyatının %20sini ödeyerek alabileceksin dediler.
Bu rapor çıktı diyelim ama ben tedavime özelde devam etmeye karar verdim. Yine ilaçları indirimli alabilecek miyim. Yoksa tam fiyatını mı ödicem

devlette %80 karşılanıyor %20 sini siz ödüyorsunuz atıyorum adet gunu gittiniz ilaçlarınız yazıldı bazı özeldeki hastaneler bunu kabul edıyor bazıları etmıyor iğne aynı iğne ama extralar çıkarıyorlar mesela tamamiyle anlaşmanıza baglı gidecegını özel hastaneyle ilk görüşmede sorun

devlette %80 karşılanıyor %20 sini siz ödüyorsunuz atıyorum adet gunu gittiniz ilaçlarınız yazıldı bazı özeldeki hastaneler bunu kabul edıyor bazıları etmıyor iğne aynı iğne ama extralar çıkarıyorlar mesela tamamiyle anlaşmanıza baglı gidecegını özel hastaneyle ilk görüşmede sorun
Ben bi gidip görüştüm muayene oldum gonapeptyl yazıldı ilk olarak.
Özel doktorun kliniği.
Eczaneden gidip tamamını ödeyerek alacaktım.
Kendim temin edecektim ilacı zaten.
Bi düşününce, eczane reçete görmek isteyecek onun için reçete yeterli devlet özel fark etmez. Rapor olursa sonradan eczaneden geri ödeme alanları okudum burda.
Eczacıya soracaktım burdan sorayım önce ddim

Merhaba fikir veren çıkmaz mı

Back
X