Kanser riski oldugunu bilmiyordum. Bu tedaviyi 7-8 defa deneyenler var eger cok ciddi bir risk olsa bukadarina izin verilmez diye dusunuyorum. Ayrica yediğimiz içtiğimizde seylerdeki kanser riski ile karsilastirmaya kalksak eminim gunluk yaşamdaki bi cok seyde risk daha fazladır. Bildigim kadarıyla da ignelerle alinan hormonlar adet ile atılıyor vücuttan
Artık herşey de kanser riski var arkadaşım..
Ben çok da umursamıyorum böyle bişey olurmu diye Hiç düşünmedim.. Şuan 3. Tedaviye başlayacağız nasipse...
Benim bu tedavide tek sorunum saç dökülmesi oldu... gözümde yaş kalmadı kafamda saç kalmadı... allah sonumuzu hayır etsin inşallah ne diyeyim....
Ben Temmuz’da denedim kimyasal gebelik oldu herhangi bi yan etki olmadı bende. kanser riskide herşeyde olduğu için duymuşsam da önemsemedim heralde Tekrar denemeyi düşünüyorum ama donmuş var onun için fazla ilaç kullanmıcam sanırım
Artık herşey de kanser riski var arkadaşım..
Ben çok da umursamıyorum böyle bişey olurmu diye Hiç düşünmedim.. Şuan 3. Tedaviye başlayacağız nasipse...
Benim bu tedavide tek sorunum saç dökülmesi oldu... gözümde yaş kalmadı kafamda saç kalmadı... allah sonumuzu hayır etsin inşallah ne diyeyim....