Aminn canım benimİhtimal her zaman var Allah'ın izniyleinşallah bir an önce tutar ve kucağınıza alirsiniz
Allah ol der ve olur canım senle aynı durumdayım bende vücudum fazla yumurta üretiyor ve rahmim hafif kalp şeklinde ama bizim sorunumuz erkek kaynakli ben 3. Denememde pozitifi gördüm şuan 14 aylık bir oğlum var.Herkese merhaba. 24 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Tüp bebek tedavisine başladık Aralık ayında. İlk denemem.20 tane yumurta toplandı 12 tanesi döllendi ve donduruldu 5. Gün embiriyosu hepsi çok güzel kalitedeler dedi doktor. Çok heyecanlıyım ve ilk olduğu için çok bişey Bilmiyorum. Bu arada 5.gün dondurulmuş embriyo transferim olacak
Pocos benzerliği varmış bende yumurta sayım fazlaymış.
Rahimim hafif kalp şekilliymiş. Rahim filminde herşey normal doktor sadece ultrason da fark etti.
Bütün değerlerim normal sizce tutma ihtimalim varmı?
merhaba genetiğe yolladıgınız embrıoların ucretı ne kadar tuttuArkadaslar Merhaba...Ben aranızda yenıyım.Bende 2.cocuk için tup bebek tedavisi gördüm.İlk cocugumdan sonra üç kez düşük yaptım.Ardından genetige gittik eşimle şükür ikimizde de genetik bir sıkıntı yok.Bende pıhtılasma cıktı.Ayrıca yakın zamanda histeroskopi ameliyatı oldum.Doktorum dört tane polıp cıkarttıgını söyledı.Ayrıca sag yumurtamın bırı tupe yapısıkmıs kı zaten sag tupumde kapalı.Ayrıca rahımde enfeksıyon vardı.Onun için de gereken ilacları kullandım.Aynı ameliyatta 21 tane yumurtam toplandı.7 tanesı 6.güne geldi ve ikisi düsüklerimden ötürü genetige yollandı.Şimdi haber bekliyoruz umarım embrıyoların genetıgınde sıkıntı yoktur.Cok korkuyorum süreklı dua edıyorum.Benımle benzer durumu yasayanlar varsa buradan yazarsa sevınırım.Allaha emanet olun.
Bende şıan tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamileyim. Benimde rahmim kalp şeklindeydi ge doktor transfer öncesi histeroskopi iile düzeltmek istedi yoksa düşük veya erken doğum olabilir diye bizde dinledik. Bence bunuda doktorunuza sorunHerkese merhaba. 24 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Tüp bebek tedavisine başladık Aralık ayında. İlk denemem.20 tane yumurta toplandı 12 tanesi döllendi ve donduruldu 5. Gün embiriyosu hepsi çok güzel kalitedeler dedi doktor. Çok heyecanlıyım ve ilk olduğu için çok bişey Bilmiyorum. Bu arada 5.gün dondurulmuş embriyo transferim olacak
Rahimim hafif kalp şekilliymiş. Rahim filminde herşey normal doktor sadece ultrason da fark etti.
Doktorum bana hafif kalp şeklinde dedi şuan için operasyon gerektirmiyor eğer tutmazsa yada üst üste düşük olunca tercih ediyoruz o yüzden bekleyelim dediBende şıan tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamileyim. Benimde rahmim kalp şeklindeydi ge doktor transfer öncesi histeroskopi iile düzeltmek istedi yoksa düşük veya erken doğum olabilir diye bizde dinledik. Bence bunuda doktorunuza sorun
Benim doktorum biraz garantici benimde çok hafifti ve riske atmayalım dedi. Dediği gibide oldu ilk tranferde başarıya ulaştık. İnşallah sizinde ilk transferinizde başarılı olurDoktorum bana hafif kalp şeklinde dedi şuan için operasyon gerektirmiyor eğer tutmazsa yada üst üste düşük olunca tercih ediyoruz o yüzden bekleyelim dedi
Merhaba su ana dek 4 tane yolladık ilk ikisi maalisef saglıksız geldi.Şimdi diger ikisinin sonucunu beklıyoruz embrıyo başı 6.000 tlydi.merhaba genetiğe yolladıgınız embrıoların ucretı ne kadar tuttu
çok teşekkürlerMerhaba su ana dek 4 tane yolladık ilk ikisi maalisef saglıksız geldi.Şimdi diger ikisinin sonucunu beklıyoruz embrıyo başı 6.000 tlydi.
Merhaba hikayeniz benimle çok benzer hatta aynı diyebilirim. Nasılsınız ne aşamadasınız acaba merak ettimHerkese merhaba. 24 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Tüp bebek tedavisine başladık Aralık ayında. İlk denemem.20 tane yumurta toplandı 12 tanesi döllendi ve donduruldu 5. Gün embiriyosu hepsi çok güzel kalitedeler dedi doktor. Çok heyecanlıyım ve ilk olduğu için çok bişey Bilmiyorum. Bu arada 5.gün dondurulmuş embriyo transferim olacak
Banada gecen doktorum dedi tutugundaHer denemede başarı şansınız artıyor. Benim doktorum her şey mükemmel olsa bile tek embriyo ile ilk denemede tutma şansı maksimum %40 civarı dedi
Transferimi oldum beklemedeyim 3. Günüm siz ne yaptınızMerhaba hikayeniz benimle çok benzer hatta aynı diyebilirim. Nasılsınız ne aşamadasınız acaba merak ettim
Bende transfer oldum 7. Günüm bugün bakalım hayırlısıTransferimi oldum beklemedeyim 3. Günüm siz ne yaptınız
Belirti var mı hiçBende transfer oldum 7. Günüm bugün bakalım hayırlısı
Arada kasık ağrısı ve gögüs dolgunluğu var başka belirtim yok pazar günü test vericem. 5. Gün embriyosu 1 tane yapıldı senin?Belirti var mı hiç
Kaç tane transfer yapıldı sana
Bende hiç belirti yok 3. Günüm bu günArada kasık ağrısı ve gögüs dolgunluğu var başka belirtim yok pazar günü test vericem. 5. Gün embriyosu 1 tane yapıldı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?