bu yazdiklarinizin hicbirine katilmiyorum. Her doktor, medya, dergi, haber, gazete vs. sigaranin zararini söylüyor. 1, 2 veya 3 sigaranin güzelligi yoktur. Stres mi? O herkeste var. Biri fakir, biri hastadir, biri issizdir, birinin isi streslidir. Kusura bakmayin. Sikintilarimiz biraz lükstür. Sigara alip icebiliyorsak bu sikintilar lükse karisiyor. Ben sigaraya asiktim. Ne annem icin ne de esim icin birakabildim. Ve bizim cocugumuz SIGARADAN olmadi. Bu bir gercek! Asiri tiryakiydim. 20 yila yakin sigara kullandim. Hayatta birakabilecegim aklima bile gelmezdi.
Tedaviden bir,iki ay öncesine kadar kendime sigara almadim esimden otlandim. Tedaviden bir gün önce biraktim. En son sigarama veda ettim. Evet vedalastim. Ictim ve kibrit kutusunu attim. Ertesi günü tedaviye basladim.
O kadar para döküyorsunuz bu tedavi icin. Yazik günahtir. Madem bir amaciniz bir hedefiniz var, niye dünyanin en güzel mucizesi icin birakmiyorsunuz sigarayi? Ben birakabildiysem, herkes birakabilir. Sunu da bilin, belki size bir umut olur: HAMILEYIM, hemde dört aylik. Bu da ilk denememde. Ben kendime inandim: "Sigarayi birakirsam, anne olacagim, Allah`in izni ile".
Ben herseyi biraktim, kahvemi, sac boyami, sigarami ve mutlu bir anne adayiyim artik. Allah size de nasip eder insallah.