tüp bebek tedavisi sırasında sigara içen var mı?

Çok içme ama bi tane iç onunda hepsini bitirme döllenmede sıkıntı çıkmasın benim 5. Günüm simdi inş istediğin olur seninde

Oyyy dün transferden geldim pakette kalan 3 taneyi ictimm kahveyle. Bunlar son dedim. 24 saat oluyor icmedim ama iki nefes de olsa cekesim var. Pufff..

Merhaba kızlar. Sigaranın kötü taraflarını saymaya gerek bile yok. Ben de tedaviye başladım ve sigarayı bırakmak için savaş veriyorum. Size bi tavsiyede bulunmak istedim. Hala bırakmış sayılmam ama içmiyorum. Bırakmış sayılmam diyorum çünkü hala aklımda. Tesadüfen izlediğim birşey bunu sağladı. Lütfen bir deneyin. Gerçekten bırakmak isteyenlerde işe yarayacağını düşünüyorum. Ben tvde izledim. Youtubeda arayın çıkar emre üstünuçar bırakmak istiyorum diye birşey. Ben sadece bir seans gibi bişey izledim. Baştan sona izleyin lütfen. Çok zeki bir adam. Yaşadıklarımızı çok güzel çözümlemiş. Umarım faydası olur. Bebişlerimiz için bunu yapmalıyız.

Ben hala 3-5 tane iciyorum :( bir de dediğin videoyu izleyelim bakalım. Allen carr yöntemi mi acaba? Tiksinmek için dua ediyorum..

Ben hala 3-5 tane iciyorum :KK43: bir de dediğin videoyu izleyelim bakalım. Allen carr yöntemi mi acaba? Tiksinmek için dua ediyorum..
Yok canım o adamı tanımıyorum. Bu farklı emre ismi türk. Tiksinmene gerek yok. Söylediklerini bi dinle gerçekten müthiş anlatıyo adam. Ben bırakabileceğime hayatta inanmazdım. İçmiyorum şu anda. Bence bi izle. Öyle iğrenç fotolar falan yok. Bu terapi gibi bişey. Adam sadece anlatıyo. Hatta sigaranın zararlarından bahsetmiyo bile. Ben inandım tabi herkes de öyle olur mu bilmiyorum. Gerçekten bırakmak isteyenlerde işe yarayacağını düşünüyorum.

Bende izledim ama pek faydasi olur Mu bilmiyorun ztn suanda stres altindaymis givi hisswdiyorum
Canım bi dene zaten hepimiz stresliyiz. Sigaranın strese bi faydası yok. Hatta içtikçe daha da zararı var. Belki tedavimizi olumsuz etkileyecek. İçmeyince daha stresli olmuyosun. Ben denedim gördüm. İnşallah hepimizde öyle olur.

tedavisi sırasında sigara kullanan hamile kalan veya kalamayan kimler var? ben normalde bir pakete yakın içerdim ama gonal-f e başladığımdan beri 3-4 tane içiyorum ve aynı zamanda korkuyorum :KK43: yarın opu yapılacak ve bunu sormak için mu geç kaldım sanki...
Merabe benimde emriyom transfer olalı 8. Gün ama bende sigara iciyorum dayanamıyorum acaba siz naptınız cevap yazarsanız cok sevinirim

Merabe benimde emriyom transfer olalı 8. Gün ama bende sigara iciyorum dayanamıyorum acaba siz naptınız cevap yazarsanız cok sevinirim
Lütfen kendiniz için bırakamıyorsanız çocugunuz için bırakın.o kadar zahmetler cekiyorsunuz tüp bebek kolay bir sürec degil.hic sigara kullanmadım bırakmak elbette zordur ancak bebeginizinda hakkına girdiginizi unutmayın.tez zamanda bırakmanız temennisiyle

:KK43::KK43::KK43:Slm kızlar ben yeni katıldım buraya hep okuyordum ama cvp veremiyordum bende kkatıldım bende denedim tüp bebeği üç kere üçüde tutmadı en son iki embriyo transfer edildi tutu ama sevinemeden düştü şimdi 4. Denememde inşallah bu sefer tutar

C
:KK43::KK43::KK43:Slm kızlar ben yeni katıldım buraya hep okuyordum ama cvp veremiyordum bende kkatıldım bende denedim tüp bebeği üç kere üçüde tutmadı en son iki embriyo transfer edildi tutu ama sevinemeden düştü şimdi 4. Denememde inşallah bu sefer tutar
merhaba Canım takvimi gördüm hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın sigara kıllanıyormuydun tedavi sırasında bıraktınmı

C

merhaba Canım takvimi gördüm hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın sigara kıllanıyormuydun tedavi sırasında bıraktınmı
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun inşallah evet kulanıyorsum 5-6 tane şimdi bile kulanıyorum bırakamadım tam günde 2-3 tane içiyorum hala:KK17::KK22:

Teşekkür ederim canım darısı sana olsun inşallah evet kulanıyorsum 5-6 tane şimdi bile kulanıyorum bırakamadım tam günde 2-3 tane içiyorum hala:KK17::KK22:
İnşallah bebeğin hiç zarar görmez sağlıkla alırsın kucağına belki de günde 2-3 tane içmek stresten iyidir yada ben kendimi de kandırıyor olabilirim tabi :eek:

Back
X