- 7 Haziran 2022
- 129
- 18
- 28
- 30
- Konu Sahibi htcogretmen
-
Paylaştıklarınız için teşekkürlerAmin canm inşallah darısı sana olsun hayırlısıyla inşallahnormalde düzenli değildi ama bu kadarda geçmiyordu evet hep adet olucam gibi sancı vardı artık oldum mu diye kontrol etmekten bıkmıştım sonra bıraktım olursa olur olmazsa adet söktürücü hap alırım dedim ve bi hafta geçmedi kendiliğinden oldum
Çok sevindim adınıza paylaşabilir misiniz deneyiminizi bende 44 yaş Ağustos 23 te negatif tüp bebek sonucu peşine doğal yolla mı kaldınızBende bu ay başlayacaktım suan hamilelik var gibi değerim küçük yeni öğrendim yas 44
Canım merhaba son durumunu merak ettim inşallah kendiliğinden hamile kalmışsındırKızlar.. tupbebek tedavisi sonrası embriyo donduruldu. Bir ay ara vermiştik. Tupbebek ignelerinden ötürü müdür bilmiyrm adet gecikmem. Yumurta toplama sonrasi 5 gün snra yani 18. Günümde adet olmustum. Bir ay ara verdik. Normalde 27-28 günde bir adet olan biriyim. 2. Adetimi bekliyordum ama bugün 37. Gün. Gebe kalmış olabilir miyim. Yoksa ilaç ve ignelerden ötürü adet düzenim mı bozuldu. Boş boş heveslenmekte istemiyrm. Negatifi gormk istemiyrm. Tecrübeli kişilerden akıl vermeisni bekliyrm
Evet öyle olmuş canım. Bın şükür RabbimeCanım merhaba son durumunu merak ettim inşallah kendiliğinden hamile kalmışsındır
Ay ne güzel haber buEvet öyle olmuş canım. Bın şükür Rabbime
Aynısını yaşıyorum sonucunuz ne olduKızlar.. tupbebek tedavisi sonrası embriyo donduruldu. Bir ay ara vermiştik. Tupbebek ignelerinden ötürü müdür bilmiyrm adet gecikmem. Yumurta toplama sonrasi 5 gün snra yani 18. Günümde adet olmustum. Bir ay ara verdik. Normalde 27-28 günde bir adet olan biriyim. 2. Adetimi bekliyordum ama bugün 37. Gün. Gebe kalmış olabilir miyim. Yoksa ilaç ve ignelerden ötürü adet düzenim mı bozuldu. Boş boş heveslenmekte istemiyrm. Negatifi gormk istemiyrm. Tecrübeli kişilerden akıl vermeisni bekliyrm
Ayy ne kadar güzell darısı başıma olsun inşallahEvet öyle olmuş canım. Bın şükür Rabbime
Çok teşekkürlerAy ne güzel haber buGecikmeden kaç gün sonra öğrendiniz hamile kaldığınızı
Paylaşımınin başından okuduysaniz, bu şekilde yaşayıp gebe olmadığını gören çok kişi var. Bnde hiç beklemiyordum ama. Rabbim o zmana tayin etmiş.Aynısını yaşıyorum sonucunuz ne oldu
Çok teşekkür ederimAyy ne kadar güzell darısı başıma olsun inşallah
Canım bende hamileyim olumsuz opuden 20 gün sonra bugün hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınımÇok teşekkür ederimamin amin insallh.
Tüm isteyenlerin Rabbim kucagini boş koymasınsağlıklı ahlaklı hayrlı evlatlarla.
Maşallah.. Rabbim hayrlı evlat etsin insallhMerhaba 2019 yilinda tup bebek denemem oldu sonuc negatif geldi...sonraki ay adetim gecikti ve dogal yolla hamile kaldim...
Olumsuz opu ne demk yani ? Yumurtanız mı toplanmadi hiç ? Ayy ne guzellCanım bende hamileyim olumsuz opuden 20 gün sonra bugün hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım
Toplandı kaliteli olmadığı için iki saat içinde hepsi çöp oldu. Yirmi gündür adet olmayınca sabah test yaptım saniyede kopkoyu iki çizgi kan verdim bin küsür betaOlumsuz opu ne demk yani ? Yumurtanız mı toplanmadi hiç ? Ayy ne guzellinsan şok oluyor gerckten sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim.
Ne kdr süredir hamile kalamiyordunuz acaba S Suheda_00 ?? Ve bilinen bir sebebi var mıydı ? Ben opu sonrası gebe kalınca acaba yumurtalarim da bı kalitesizlik vardı da o iğnelerin etkisi de mi oldu acaba diye dusunuyrm da gebe kalisim da. Oyuzden soruyrm.Toplandı kaliteli olmadığı için iki saat içinde hepsi çöp oldu. Yirmi gündür adet olmayınca sabah test yaptım saniyede kopkoyu iki çizgi kan verdim bin küsür betaAllahım mucize resmen rüyadayım sanki
Dört buçuk senedir deniyoruz.3.Aşılamam tutmuştu ama dış gebelik olmuştu altı ay önce. Doktorum artık vakit kaybetmeyelim dedi tüp bebeğe başlamıştık. Evet bende öyle düşünüyorum iğneler uyardı yumurtaları inşallah saglıkla tutunur bebeğim bana
Anladım. Herşeyde vardır bir hayırDört buçuk senedir deniyoruz.3.Aşılamam tutmuştu ama dış gebelik olmuştu altı ay önce. Doktorum artık vakit kaybetmeyelim dedi tüp bebeğe başlamıştık. Evet bende öyle düşünüyorum iğneler uyardı yumurtaları inşallah saglıkla tutunur bebeğim bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?