Tüp bebek tedavisi sonrası kendiliğinden hamile kalan var mii ?

Paylaştıklarınız için teşekkürler İnsallh

Canım merhaba son durumunu merak ettim inşallah kendiliğinden hamile kalmışsındır

Aynısını yaşıyorum sonucunuz ne oldu

Merhaba 2019 yilinda tup bebek denemem oldu sonuc negatif geldi...sonraki ay adetim gecikti ve dogal yolla hamile kaldim...

Olumsuz opu ne demk yani ? Yumurtanız mı toplanmadi hiç ? Ayy ne guzell insan şok oluyor gerckten sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim.
Toplandı kaliteli olmadığı için iki saat içinde hepsi çöp oldu. Yirmi gündür adet olmayınca sabah test yaptım saniyede kopkoyu iki çizgi kan verdim bin küsür beta Allahım mucize resmen rüyadayım sanki

Ne kdr süredir hamile kalamiyordunuz acaba S Suheda_00 ?? Ve bilinen bir sebebi var mıydı ? Ben opu sonrası gebe kalınca acaba yumurtalarim da bı kalitesizlik vardı da o iğnelerin etkisi de mi oldu acaba diye dusunuyrm da gebe kalisim da. Oyuzden soruyrm.
Tabiki Rabbimin mucizesi

Dört buçuk senedir deniyoruz.3.Aşılamam tutmuştu ama dış gebelik olmuştu altı ay önce. Doktorum artık vakit kaybetmeyelim dedi tüp bebeğe başlamıştık. Evet bende öyle düşünüyorum iğneler uyardı yumurtaları inşallah saglıkla tutunur bebeğim bana

Anladım. Herşeyde vardır bir hayır anlattiginiz için teşekkürler insallh sımsıkı tutunur annecigine. Çünkü onu çok beklemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…