• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi tarlusal önemmll

Tweety22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
1.448
1.053
83
Kızlar lütfen yardımcı olabilir misiniz tüp bebek tedavisi görüyorum şuana kadar sadece bir embriyo donduruldu bu ay adetim le tekrar muayene ve iğneler başlanacaktı ancak 28 günde max 31 günde adet oldugu halde bu ay 19 gün geçmesine ragmen adet olamadım geçen hafta Dr a gittim kistim ve 2 tane yumurtam oldugunu söyledi vajina muayenede ve tarlusal başlattırdı bugün ilacın 4.günüydü ancak ben de hiç bir belirti yok hala adet olacakmış gibi hissetmiyorum bu normal mi sizce geçen hafta testlerde ilk anda hiç bir şey çıkmıyordu ancak üstünden birkaç saat geçince 2.cizgi beliriyordu o sebeple gitmiştim Dr a ancak Dr un kontrolü sonucu ikna oldum gebe olmadığıma bu neden olabilir aynı durumu yaşayan birileri beni aydınlatabilir mi bunlarda yaptığım testler

Eklentiler

• IMG_20200410_011449.webp
    IMG_20200410_011449.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 104
Test hatalı olabilir. 5 dakikadan sonraki testler geçerli değil. Gebelik şüphesi varsa kan tahlili yaptırın

Test hatalı olabilir. 5 dakikadan sonraki testler geçerli değil. Gebelik şüphesi varsa kan tahlili yaptırın
Ben de öyle düşündüm zannetmiyorum hamile oldugumu sadece başına benim gibi birşey gelen oldu mu diye merak ettim teşekkür ederim bekleyeyim bakalım bir 8 10 gün kadar daha

Benim tarlusal ım dün bitti bekleyeyim bakalım teşekkür ederim cevabınız için
12 gune kadar bekleyin hatta. Öyle yazıyordu ve öyle diyorlardı. Ben dayanamayıp kontrol erdirdim doktor baktı ultrasonla rahmin kalınlaşmış yakında regl olacaksın dedi. Arkasından bir kaç güne olmuştum.

Back
X