- Konu Sahibi hulyae1980
-
allah gönlünüze göre versin. Hepimizin canım ya sizin adetiniz düzenlimi düzenliyse çocuğunuz olmyorsa tedaviyle olur diyorlar. Adeti düzensiz olunca çocuk olması zormuş be güzelim. Tedaviye yanıtta zor olurmuş
bide diyorum nerde bir yanlışlık var iğnelerimi düzgünce vuruldum vurdurdum. Ta yumurta tuoplamıza kala 15mm lık over içinde 2 4 6 yumurta oluşmuş ama nerde yanlışlık
,
Sende bi yalnislik yok canim .hayirlisi boyleymis . Demekki zamani degilmis .Birdahakinde insallah daha guzel olur.Şans işte
allah gönlünüze göre versin. Hepimizin canım ya sizin adetiniz düzenlimi düzenliyse çocuğunuz olmyorsa tedaviyle olur diyorlar. Adeti düzensiz olunca çocuk olması zormuş be güzelim. Tedaviye yanıtta zor olurmuş
benim adetlerim hep düzenlidir, hormon değerlerimde normal. Ama her iki tüp tedavimdede 6 yumurtam oldu. Rezevr sorunum görünmesede. Bende uzun protokol istiyorum, 3. Tedavimde.
Aslında senin fazla olmalıydı canım ya, üzüldüm,,,, demek sağlam yumurta çıkmadı, tedaviden önce verilen bir ilaç var, ismini şuan unuttum, ondan kullandınmı hiç?
canım 2 mayıs ta lucrini hastaneye götürdüm .hemşierlere hazırladı. Adetin 24. Günü yani 3 mayısta sabah akşam saat 7:00de 10mmlik göbekten sağ sol olmak üzeere vurulmak için adın 26.günüde yani 5 mayısya yanına ek oalarak menogon verdiler (kalçadan ) akşam 18:00 gibi (4 doz 2 su)vuruldum. 18 mayısa kadar ilaçlara devam dendi dozu yükseltmedik.rutin kontrulara gidip geliyordum. 18 mayısta lucrine devam ama menogon iptaledildi . Onun yerine akşam 21.30 da ovitrella iki adet sağ sdan soldan olmak üzere göbekten aynı saatte vuruldum (çatlatma iğnesi. 19 mayıs boş 20 myısta sabah 8:00de eşinle gel gdeniyor yumurta toplamı için herşey güzel gitti. Ilaçlara tepki verdi bayağı iyiydi ama yumurta toplamından sonra yumurtalarım sağlam çıkmamış az çıkmş
ondan 2 ay dinlenme temmuz aynında ilaçlar anı yanına ek olarak verecek doğum kontrul hapı dedi öyle duydum
yumurta sayımı çok olması için ne yapmam gerek nelerden yemem gerek ilaçlarına yanına destek olması içinden :2:
Ara ver dinlen canım, benim yoğun bir akıntım var, muhtemelen ilaçlardan kaynaklı. Vücudum atamadı daha ilaçları...
Yumurtaların boş çıkmış, mutlaka ilaçlarını değiştirmeliler, ne bileyim bir sonraki bu tedaviden farklı olmalı bence. İncir kürü yapabilirsin inşallah faydası olur, tabi doktoruna danış bakalım, önerisi ne olacak.. Rabbim yardımcımız olsun
ancak öyle olacak canım dinlenmeye vermişti hacattepe hastanesi tüp bebek merkezi dokturum görkan bozdağ yumurta toplamıa yapan serdar Günalp
raporlumu yaptırdın o zaman, bende ankara 'lıyım ama eşden dolayı bursa'da yaşıyoruz canım. Inşallah bundan sonraki denemede yüzün güler, poziifi görürüsün
evet zaten tüp bebeğe başlıyan 6 ay raporu var anlıcan. Ilk tüp denemesinde ilaçlara tepki vermedğinden iptal olund. Ilk ilaçlarım hakkı ozmaan bitmişti ama raporum hala devam ediyor. Bide bu hastanede transferolmadıkca senden yumurta toplamı 682 tl ücreti almıyorlar alırsa iade veriyor transfeer olmadıkca. Bu ikinci denemde biliyonuz yumurta toplandı ama transfer olmadında bu iptal oldu. Raporum haziran ayında bitcekken 3. Deneme hakkım var ama ilaçları cebimden ödenecek. Raporum olduğu sürece bitmediği gidip ggleiyorum.
Inşallah nolur allahım bu yolda emek harcıyan acı çeken özeliikle bayanlara herkesin yüzünü güldürsün sağlıklı bir şekilde içerisinde benim yüzümü güldürsün erkekleeeere bişey olmuyor ama dillerinde vede ailelerleri derken annnesinde babasında
Senin şimdi 2 tane transfer hakkın duruyor o zaman, onları kullanırsın. Ama ilaç hakkın yanmış tabi. İlaçların elinde kalmış olabilir. Biz transfere 400 TL ödedik, her hastanenin protokolü farklı demekki.
Allah yardımcımız olsun canım, heleki çevre düşünmek insanı daha çok yoruıyor. En iyisi düşünmemek, kim ne derse desin, sadece tek sözüm var, Allah kınayanın başına versin. Bu işler zor, Rabbim bizleri fazla bekletmesin inşallah.. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?