- Konu Sahibi hulyae1980
Slm bacılar tüp bebek tedavisi uzun süreç yaptıranlar varmı. Bana öyle dedilerde nisan ayında ama tedavim uzun olacakmış 1 ay süreç banay ardımcı olun canlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm bacılar tüp bebek tedavisi uzun süreç yaptıranlar varmı. Bana öyle dedilerde nisan ayında ama tedavim uzun olacakmış 1 ay süreç banay ardımcı olun canlar
bir ay derken tam olarak ne yapacaklar açıklık getiriirmisin
mesala 3 mayıs lucrin sabah akşam 7 de 10 ünite 5 mayısta lucrine devam+ menogon verdiler 4 doz 2 su 9mayısta gidecemde kontrula herkes adetliyken gitii ilaçlara başladı ama adetin 23.günü lucrine başladım bumu uzun süreç
benimde uzun protokol uygulandı. Son adetimin 21. Günü çağırmıştı doktorum. Baktı 4 cm kadar kist varmış yumurtalığımda. Ilk önce kisti eritmek için tarlusal ilaç kullandım. Sonra sabahları lucrin, gonal-f derken yumurtaalrım büyüdü, kist gitti. 30 nisan'da yumurtalarım toplandı. 19 yumurtam gelişmiş. 5 mayısta transfer yapıldı. Bugün 10. Gün. Test günüm cumartesi. Bekliyorum. Allah yardımcımız olsun
aminnn canım hepimize yardımcı olsun ben lucin menogonu kullanmaya başladığımda e2 59 olmuş 10.5 mm gelişme 2 3 yumurtam oluş12muş. Ama bişey soracam bu iğnleri yemeğe başladım başlayaılım baş ağrısı tansiyonum 12 7 iken 14 8 lerde çıkıyor ve ateşleniyorum halsizlik yapıyor. Yorgunluk sizde bu yan etkileri yapıyormu. 16 mayısta kontrula gidecem ultrasyona bakalım gelişme varmı
Çok kolay bir işlem çok rahat olun hiçbirşey hissetmiyorsunuz uyanınca hafif bir kasık ağrısı o da çok çabuk geçiyor Allah yardımcınız olsun bu işlemler hep kolay beklemesi biraz zor oluyor poZitifi görünce bile.inşallah bir an önce kavuşursunuz yavrunuzayarın yumurta toplanacak genel anestezi altında çok heyecanlıyım. paylaşmak istedim. ama önce uzun protokol olan lucrin le başladım ardında menogonla devam ettim. ta 3 mayıstan beri kullandım. 20 mayısta da yani salı günü yumurta toplanacak. ACABA BİR SORUN OLUR MU YAPTIRAN VARMI
yarın yumurta toplanacak genel anestezi altında çok heyecanlıyım. paylaşmak istedim. ama önce uzun protokol olan lucrin le başladım ardında menogonla devam ettim. ta 3 mayıstan beri kullandım. 20 mayısta da yani salı günü yumurta toplanacak. ACABA BİR SORUN OLUR MU YAPTIRAN VARMI
merhaba benimde bugün yumurtalarım toplandı :) 6 tane toplanmış . Ama şuan çok ağrım var zor oturup kalkıyorum wc çıkamıyorumve kanamam var inşallah çabuk geçer çok kötü ağrı.. Senin kaç tane çıktı yumurtan . Ağrın falan varmı?
Ben vrim canim uzun protokol oldu benimki 1 mayista transfer oldum.. evet yaklasik bir ay suruyo... adetin 21 . Gunu basliyosun ilaclara... adetinin ikinci gunu tekrar gidip yumurta gelistirici ilaclar kullaniyosun.. sonrasi yumurta toplama ve transfer canim.. Daha uzunu varsa bilmiyorum...hayirli olsun tedavin canim...
ablam ya bbenim yumurtalarım toplandı ama yumurta sayısı çok düşük çıktı. Transferim olmayacak. Ama anestezi altın da çok rahattım. Ağrım olmadı sadece baş ağrısı okadar. 2 ay dinlenme süresi verdiler temmzuda başlıyacağız sanırım. Allaha nancım var ama ümidim kalmadı artık. Iğnelere güzel tepkş verdi ama yumurta rezervem düşükmüş off.
Senin transferin nezaman allah izin ederse[/QUOTE
canım benim üzülme herşeyde bir hayır vardır olsun. benimde biraz önce bilgi aldım 6 yumurtamdan 5 i döllenmiş.. yarın öğlenden sonra arıcaklar transfer günümü ve saatini söyliceklermiş.
ablam ya bbenim yumurtalarım toplandı ama yumurta sayısı çok düşük çıktı. Transferim olmayacak. Ama anestezi altın da çok rahattım. Ağrım olmadı sadece baş ağrısı okadar. 2 ay dinlenme süresi verdiler temmzuda başlıyacağız sanırım. Allaha nancım var ama ümidim kalmadı artık. Iğnelere güzel tepkş verdi ama yumurta rezervem düşükmüş off.
Senin transferin nezaman allah izin ederse![]()
yumurta sayısı çok düşük derken yani kaç tane çıkmışki neden olmuyomuş 1 tanede olsa döllemiyolarmı?
yumurta sayısı 2. 3 taneymiş ama sayısı azmış. genel normal insanda 10 yumurta üretirmiş. içinden 2 3 tane toplanabilirmiş sağlam embriyolu ancak onları transferi edebilirmiş bende sağlam çıkmamış yani anlıycan dokturum demişti
Senin transferin nezaman allah izin ederse[/QUOTE
canım benim üzülme herşeyde bir hayır vardır olsun. benimde biraz önce bilgi aldım 6 yumurtamdan 5 i döllenmiş.. yarın öğlenden sonra arıcaklar transfer günümü ve saatini söyliceklermiş.
canım numara yollayacaktın bana mümkün müdür :)
hmm anladım canım üzülme olsun böylesi hayırlıymış allah yardımcımız olsun hepimizin. Benimle birlikte opu olan bayanın 16 yumurtası toplanmış benim 6 deyince üzülmüştüm dün ama çok şükür iyiymiş 5 i döllenmiş. Hayırlısı bakalım kaçı iyi çıkcak.