Umarım gönlünüze göre olur herşey pes etmeyin biliyorum yıpratıcı ama umudu kaybetmemek lazım.eşinde ne sorun vardı.doktor da çok önemli ben de o kadar araştırıyorum ki kör olcam artık buldum doktor güvenip yolumuza devam edicez bakalım.sen de biraz dinlenip maddi imkanların çerçevesinde tekrar denersinBizim problemimiz eş kaynaklı haziranın 3ünde tüp bebek tedavisi embriyo transferi yapıldı ama sonuç negatif
Umarım gönlünüze göre olur herşey pes etmeyin biliyorum yıpratıcı ama umudu kaybetmemek lazım.eşinde ne sorun vardı.doktor da çok önemli ben de o kadar araştırıyorum ki kör olcam artık buldum doktor güvenip yolumuza devam edicez bakalım.sen de biraz dinlenip maddi imkanların çerçevesinde tekrar denersin
hadi bakalım inşaAllahEşimde morfoloji %2, hareketlilik ve sayı da az. Benim ilk tüp bebek denemem pes etmeye şimdilik niyetim yokbiraz dinlenip tekrar başlayacağım. Ama çok yorucu bir süreç gerçekten. Ben tüp bebek merkezlerine çok güvenmiyorum fabrika gibi çalışıyorlar öncesinde beğendiğim bir doktor vardı onunla başladım ama sanırım biraz daha araştırma yapıp yeni bir doktor bulmam lazım
Evet lütfen bilgilendir doktor hakkındahadi bakalım inşaAllahbende yücel karaman a gidicem işinin ehli bi doktor yine sana yazarım ilgi ve alaka açısından. En yakın vakitte nasip olsun tüm isteyenlere...
Ben yarın test yaptırcam ama güveniyorum.Vücudumdaki değişiklikleri farkındayım inşallah tekrar hamileyimdir.İlk denemem düşüktü.Şimdi esra cabuk comerte gidiyorum bence araştır.Ben araştırarak buldum doktoruma guveniyorum artık.Gene yazarımMerhaba kızlar.tüp bebek tedavisine başlıcaz temmuz da inşaAllah hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Eşimde morfoloji %1 doktor tüp bebek için sıkıntı olmaz dedi proxeed kullanıyor o zamana kadar 2 ay kullanmış olacak. Dna hasarına bakılmadı. Şimdi tutsa bile düşük olur mu diye korkuyorum bu şekilde olup tedavi gören ya da doğal yoldan hamile kalan var mı.çok ihtiyacım var yorumlarınıza.Moralimi ne kadar üstte tutarsam bazen en dibe çöküyorum.Hakkınızı helal edin şimdiden.
Yaa inşaAllah gebesinizdir ve sağlıklı devam eder.ben de çok araştırdım yücel karaman da karar kıldık nasip artık gerisi.haber ver muhakkak.bir de sizin morfoloji mi düşüktüBen yarın test yaptırcam ama güveniyorum.Vücudumdaki değişiklikleri farkındayım inşallah tekrar hamileyimdir.İlk denemem düşüktü.Şimdi esra cabuk comerte gidiyorum bence araştır.Ben araştırarak buldum doktoruma guveniyorum artık.Gene yazarım
Bize ücreti 6500 ilaçlar demişti diye hatırlıyorum 9000 tüp bebek işlemleri demişti öyle kalmış aklımda ama temmuzda gidince yinr yazarım canım ilaçları eczacı arkadaşımız var ondan alırız diye konuşmuştuk bakalım temmuzda net bir fiyat söylerim sana. Benim hsg vs vardı çekilmiş ekstra birşey olmazsa fiyat öyleydi tatlımTeşekkür ederim canım, bahçeciyi incelemiştim fabrika gibi çalışıyorlar o yüzden orayı asla düşünmedim.
Ücret konusunda da bilgi verir misin?
Tamam cnm çok teşekkür ederimBize ücreti 6500 ilaçlar demişti diye hatırlıyorum 9000 tüp bebek işlemleri demişti öyle kalmış aklımda ama temmuzda gidince yinr yazarım canım ilaçları eczacı arkadaşımız var ondan alırız diye konuşmuştuk bakalım temmuzda net bir fiyat söylerim sana. Benim hsg vs vardı çekilmiş ekstra birşey olmazsa fiyat öyleydi tatlım
Rica ederim böyle destekle çok daha güzel oluyorTamam cnm çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?