Merhabalar

bizimde 5 yıl boyunca hiçbir şekilde gebelik oluşmadı tüplerde sıvı var denildi ameliyatla temizlendi ondan sonra rahim t şeklinde denildi tekrar ameliyat oldum o da düzeltildi 7 ay denedik olmadı 6.yilimizda ilk aşılamayı yaptik kimyasal oldu 2.tutmadi tüp bebeğe gittik 42mm kist çıktı 2 ay sonra başlayalım bu şekilde sağlıklı yumurta toparlayamayiz denildi ama kafaya koymuştum o ay olmak zorunda diye şartladim kendimi başka doktora gittim bı kez daha aşılama deneyelim madem bekleyelim denildi tüp bebek için bişey kaybetmiş olmazsın dedi doktorum iyiki de denedik kist erimeye başlamıştı yumurtalar direnç gösterdi aksilikler oldu derken tuttu aşılamamız

ilk 4 ay düşük tehlikesinden yattım şimdide rahimin yırtılma riski var derken doğuma son 5 gün kaldı

Yani diyeceğim o ki 6 yıl hiç olmadı diye olmayacak anlamına gelmiyor vakti zamanını bekliyor her güzellik
Rabbime sığın bol dua et inşallah sana ve tüm isteyenlere tez vakitte nasip olsun hep dualarimdasiniz doğumda da dua edecem size inşallah bu güzel duygu hepimizin gönlünde yeşersin sağlıklı hayırlı salih evlatlarımız olsun