• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıldır hiç gebelik olmadı tüp bebek tedavisi

Aynıyız inşallah bu son olsun bende cumartesi olacağım 2.trsnsferi. Bu durum hakkında doktorunuz bir açıklama yaptı mı? Şey düşünduruyor bana acaba hiç mi olmuycak bir kere bile olmadı böyle bir şey kabul etmiyor mu vücudum acaba diyorum surekli
Hayır doktorum bı açıklama yapmadı geçen ay histereskopi oldum rahmime çizik atıldı bide böyle deneyeceğiz umarım bu defa tutunur 🤲🏻

Maşallah Allah sağlık sıhhat versin kaçıncı denemenizde oldu
Çok teşekkür ederim sağolun sizinde dilediğiniz gibi nasip olsun inşallah. Ben bi merkezde 2 kere denedim 1 taze ve 1 dondurulmus transfer 2 si de başarısız olumsuz oldu sonra Aret Kamar'a gittim onda tekrar yumurta toplatıp sıfırdan denedik tek seferde tuttu.

Çok teşekkür ederim sağolun sizinde dilediğiniz gibi nasip olsun inşallah. Ben bi merkezde 2 kere denedim 1 taze ve 1 dondurulmus transfer 2 si de başarısız olumsuz oldu sonra Aret Kamar'a gittim onda tekrar yumurta toplatıp sıfırdan denedik tek seferde tuttu.
Aret kamarı çok duydum bende. Peki başarısız olanlar nerdeydi acaba

Merhaba 6 yıldır evliyim ve tüp Bebek tedavisi görüyorum 2.kez. Şimdiye kadar hiç gebeliğim olmadı ne kimyasal ne düşük ne dış gebelik. Bu beni çok tuhaf hissettiryor. Bunu yaşayıp tedaviyle gebe kalmış olan var mı. Sebepsiz İnfertilite
Merhabalar 🤗 bizimde 5 yıl boyunca hiçbir şekilde gebelik oluşmadı tüplerde sıvı var denildi ameliyatla temizlendi ondan sonra rahim t şeklinde denildi tekrar ameliyat oldum o da düzeltildi 7 ay denedik olmadı 6.yilimizda ilk aşılamayı yaptik kimyasal oldu 2.tutmadi tüp bebeğe gittik 42mm kist çıktı 2 ay sonra başlayalım bu şekilde sağlıklı yumurta toparlayamayiz denildi ama kafaya koymuştum o ay olmak zorunda diye şartladim kendimi başka doktora gittim bı kez daha aşılama deneyelim madem bekleyelim denildi tüp bebek için bişey kaybetmiş olmazsın dedi doktorum iyiki de denedik kist erimeye başlamıştı yumurtalar direnç gösterdi aksilikler oldu derken tuttu aşılamamız 🥰 ilk 4 ay düşük tehlikesinden yattım şimdide rahimin yırtılma riski var derken doğuma son 5 gün kaldı 🤗
Yani diyeceğim o ki 6 yıl hiç olmadı diye olmayacak anlamına gelmiyor vakti zamanını bekliyor her güzellik
Rabbime sığın bol dua et inşallah sana ve tüm isteyenlere tez vakitte nasip olsun hep dualarimdasiniz doğumda da dua edecem size inşallah bu güzel duygu hepimizin gönlünde yeşersin sağlıklı hayırlı salih evlatlarımız olsun 🤲🏻🤲🏻🌸

Merhabalar 🤗 bizimde 5 yıl boyunca hiçbir şekilde gebelik oluşmadı tüplerde sıvı var denildi ameliyatla temizlendi ondan sonra rahim t şeklinde denildi tekrar ameliyat oldum o da düzeltildi 7 ay denedik olmadı 6.yilimizda ilk aşılamayı yaptik kimyasal oldu 2.tutmadi tüp bebeğe gittik 42mm kist çıktı 2 ay sonra başlayalım bu şekilde sağlıklı yumurta toparlayamayiz denildi ama kafaya koymuştum o ay olmak zorunda diye şartladim kendimi başka doktora gittim bı kez daha aşılama deneyelim madem bekleyelim denildi tüp bebek için bişey kaybetmiş olmazsın dedi doktorum iyiki de denedik kist erimeye başlamıştı yumurtalar direnç gösterdi aksilikler oldu derken tuttu aşılamamız 🥰 ilk 4 ay düşük tehlikesinden yattım şimdide rahimin yırtılma riski var derken doğuma son 5 gün kaldı 🤗
Yani diyeceğim o ki 6 yıl hiç olmadı diye olmayacak anlamına gelmiyor vakti zamanını bekliyor her güzellik
Rabbime sığın bol dua et inşallah sana ve tüm isteyenlere tez vakitte nasip olsun hep dualarimdasiniz doğumda da dua edecem size inşallah bu güzel duygu hepimizin gönlünde yeşersin sağlıklı hayırlı salih evlatlarımız olsun 🤲🏻🤲🏻🌸
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için çok sevinirim dua ederseniz Allah razı olsun sağlıkla sıhhatle nasip etsin Allah hepimize

Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum ve bende 6 yıldır evliyim, eşimde de bende de bir problem yok çok şükür ama bu zamana karad hiç gebe kalamadim 2. Transferimi olacagim Çarşamba günü
Ayy inşallah tutunur bebeğiniz.Sizinle çok daha önceleri konuşmuştuk.Aynı yerde tüp bebek yaptırıyorduk.Kasım ve aralıkta iki kes opu olmuştum bende.Ben şükür pozitifi aldım darısı size inşallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Aret kamarı çok duydum bende. Peki başarısız olanlar nerdeydi acaba
Aret kamarda başladım.Geçen adetimde klomenle başladık.Sonrasında yumurta takibi yaptırdı.Biz doğuda olduğumuz için.Tahlillerle ultrason eşleşmiyor buraya gelin dedi ama yoğunluktan gidemedim.Bir sonraki adetimi bekliyorum

Back
X