tüp bebek tedavisi yapanlar bakabilir mi

mlk3601

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2017
469
203
18
37
<div class="bbWrapper">merhaba arkadaşlar<br /> <br /> ben 4 yıllık evliyim tüp bebek için tedaviye başladım gonalf 450 kullanıyorum ve ilk defa kullanıyorum<br /> pazartesi başladım bu pazar son iğneyi vurulup p.tesi kontrole gideceğim. <br /> fakat 4 gün olacak bu iğneyi kullanalı hiç bir etki hissetmedim.<br /> <br /> klomen kullanığımda genelde bitmesine yakın ağrım olurdu <br /> bu iğneyi kullanıyorum hiç birşey hissetmyrm acaba yumurtalarım büyümedi mi <br /> çoğalmadı mı diye düşünmeye başladım<br /> <br /> ilk defa kullandığım için ve ilk tüp bebek tedavim olduğu için <br /> aşamalardan hem korkuyorum hem çok merak ediyorum <br /> ve aklıma takılan bir nokta da o kadar araştırdım fakat <br /> hiç kesin bilgi bulamadım doktor tek embriyo transef edecek<br /> tek embriyo da ikiz gebelik şansı nedir bu konuda deneyimi veya bilgisi olan <br /> yardımcı olabilir mi <br /> şimdiden çok tşk ederim.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 825172" data-quote="mlk3601" data-source="post: 52172075" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52172075" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52172075">mlk3601 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> merhaba arkadaşlar<br /> <br /> ben 4 yıllık evliyim tüp bebek için tedaviye başladım gonalf 450 kullanıyorum ve ilk defa kullanıyorum<br /> pazartesi başladım bu pazar son iğneyi vurulup p.tesi kontrole gideceğim.<br /> fakat 4 gün olacak bu iğneyi kullanalı hiç bir etki hissetmedim.<br /> <br /> klomen kullanığımda genelde bitmesine yakın ağrım olurdu<br /> bu iğneyi kullanıyorum hiç birşey hissetmyrm acaba yumurtalarım büyümedi mi<br /> çoğalmadı mı diye düşünmeye başladım<br /> <br /> ilk defa kullandığım için ve ilk tüp bebek tedavim olduğu için<br /> aşamalardan hem korkuyorum hem çok merak ediyorum<br /> ve aklıma takılan bir nokta da o kadar araştırdım fakat<br /> hiç kesin bilgi bulamadım doktor tek embriyo transef edecek<br /> tek embriyo da ikiz gebelik şansı nedir bu konuda deneyimi veya bilgisi olan<br /> yardımcı olabilir mi<br /> şimdiden çok tşk ederim. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Kullandığın iğneden zaten bişey hissetmesin klomenle çok farklılar bence korkacak bi durumda yok zaten benimde transfer işlemim 1haftadir yapıldı şimdi sonucu beklemekteyim bana 1 embriyo yerleştirildi kanunen 30 yaşın üstünde olanlar bir kactane yerleştirilir veya yaşın küçükse 3 denemen falan olursa 2 tane falan yerleştirilir kendini üzme rahat bırak ınşallah tutar senin kide</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52179457" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52179457" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52179457">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kullandığın iğneden zaten bişey hissetmesin klomenle çok farklılar bence korkacak bi durumda yok zaten benimde transfer işlemim 1haftadir yapıldı şimdi sonucu beklemekteyim bana 1 embriyo yerleştirildi kanunen 30 yaşın üstünde olanlar bir kactane yerleştirilir veya yaşın küçükse 3 denemen falan olursa 2 tane falan yerleştirilir kendini üzme rahat bırak ınşallah tutar senin kide </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>tşk ederim inş dileyen herkesin sizin benim herkesin evladı olsun en kısa zamanda hayırlısıyla inş.<br /> biliyorum tek embriyo olayını kafama takılan tek embriyoda ikiz şansı</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 825172" data-quote="mlk3601" data-source="post: 52179606" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52179606" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52179606">mlk3601 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> tşk ederim inş dileyen herkesin sizin benim herkesin evladı olsun en kısa zamanda hayırlısıyla inş.<br /> biliyorum tek embriyo olayını kafama takılan tek embriyoda ikiz şansı </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>O tek embriyoda ikiz olma sansi biraz zor ama Allah taktir ederse olabilirde yani dua et Allah tan ümit kesilmez bazen zor görünen imkansız mis gibi olan şeyler olabiliyorda rabbim isterse</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52179648" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52179648" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52179648">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> O tek embriyoda ikiz olma sansi biraz zor ama Allah taktir ederse olabilirde yani dua et Allah tan ümit kesilmez bazen zor görünen imkansız mis gibi olan şeyler olabiliyorda rabbim isterse </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Peki gonalf 450 iğnenin ne kadar miktarını vuruyon</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52179457" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52179457" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52179457">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kullandığın iğneden zaten bişey hissetmesin klomenle çok farklılar bence korkacak bi durumda yok zaten benimde transfer işlemim 1haftadir yapıldı şimdi sonucu beklemekteyim bana 1 embriyo yerleştirildi kanunen 30 yaşın üstünde olanlar bir kactane yerleştirilir veya yaşın küçükse 3 denemen falan olursa 2 tane falan yerleştirilir kendini üzme rahat bırak ınşallah tutar senin kide </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Cnm merhaba ben 32 yaşındayım ikiz olsun diemi 2 tane yerlestiryorlar sebebi ne yani bende baslicam da o yüzden sordum</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 820392" data-quote="Suskun Ceylan" data-source="post: 52194826" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52194826" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52194826">Suskun Ceylan .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Cnm merhaba ben 32 yaşındayım ikiz olsun diemi 2 tane yerlestiryorlar sebebi ne yani bende baslicam da o yüzden sordum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Mrb şimdi biri tutmazsa diğeri tutsn diye ama kısmet tutarsa ikizde olur genelde hastalar ikiz olsun diye 2 tane yerleştirilmesini istiyorlar doktorlar önermiyor ama 1 taneden fazla yerleştirilmesini çünkü biraz sıkıntı oluyor ikiz gebelik</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52179725" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52179725" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52179725">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Peki gonalf 450 iğnenin ne kadar miktarını vuruyon </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>300 ml hergün ve az önce doktordan geldim çarşamba yumurta toplama işlemi başlıyor</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 825172" data-quote="mlk3601" data-source="post: 52198425" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52198425" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52198425">mlk3601 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> 300 ml hergün ve az önce doktordan geldim çarşamba yumurta toplama işlemi başlıyor </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Benim transfer işlemi 1 1haftadir yapıldı ben kullandığımda 150 ml kullanıyodum</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52196667" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52196667" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52196667">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Mrb şimdi biri tutmazsa diğeri tutsn diye ama kısmet tutarsa ikizde olur genelde hastalar ikiz olsun diye 2 tane yerleştirilmesini istiyorlar doktorlar önermiyor ama 1 taneden fazla yerleştirilmesini çünkü biraz sıkıntı oluyor ikiz gebelik </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>zaten yaş sınır ve çok umutsuz vakalara yapılıyor iki embriyo tek embriyo da ikiz şansa olursa ikiye bölünürse bugün onu da öğrendim</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52198659" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52198659" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52198659">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Benim transfer işlemi 1 1haftadir yapıldı ben kullandığımda 150 ml kullanıyodum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>nneye göre acaba dozunu belirliyorlar biliyor musunuz</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52198659" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52198659" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52198659">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Benim transfer işlemi 1 1haftadir yapıldı ben kullandığımda 150 ml kullanıyodum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>yumurta toplama işleminde ağrı oluyor mu</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 825172" data-quote="mlk3601" data-source="post: 52198918" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52198918" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52198918">mlk3601 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> yumurta toplama işleminde ağrı oluyor mu </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Yok anestezi veriyorlar zTrn5</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52199102" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52199102" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52199102">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Yok anestezi veriyorlar zTrn5 </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Ya şimdi kişiden kişiye göre değişiyor dozlar seni. Durumuna göre veriyorlar ilaçlarında dozuda</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52199102" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52199102" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52199102">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Yok anestezi veriyorlar zTrn5 </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>ben anestezi de alsam yine hissediyrm ya<br /> rahim filminde herşeyi hissettim diyebilirim</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52199126" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52199126" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52199126">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ya şimdi kişiden kişiye göre değişiyor dozlar seni. Durumuna göre veriyorlar ilaçlarında dozuda </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>evet olabilir duruma göre</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 825172" data-quote="mlk3601" data-source="post: 52199128" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52199128" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52199128">mlk3601 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ben anestezi de alsam yine hissediyrm ya<br /> rahim filminde herşeyi hissettim diyebilirim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Ağrı hissettin mi bende rahm filmi çektim sesleri duyabiliyordum ama o anesteziyle bunun farkli</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52199851" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52199851" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52199851">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ağrı hissettin mi bende rahm filmi çektim sesleri duyabiliyordum ama o anesteziyle bunun farkli </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Ağrı hisetmessn</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 843051" data-quote="Dilara atay" data-source="post: 52199851" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52199851" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52199851">Dilara atay .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ağrı hissettin mi bende rahm filmi çektim sesleri duyabiliyordum ama o anesteziyle bunun farkli </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>inş olsunda artık dayanırım dyrm</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 825172" data-quote="mlk3601" data-source="post: 52201116" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=52201116" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-52201116">mlk3601 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> inş olsunda artık dayanırım dyrm </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Kaç senedir evlisin</div>

Back