Tüp bebek tedavisi

lila8

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
47
22
8
34
Merhaba tüp bebek tedavisine başladıktan sonra 9 gün boyunca gonalf ve menopur kullandım. Ama ilaçlar doktorun istediği etkiyi göstermediği için eylül ayı için tedaviyi sonlandırdık. Doktor adet gecikmesi olabilir korkma dedi ama 20 gün oldu bu kadar geçmesi normal mi bu durumu yaşayan var mı ? Neden bu kadar gecikme olabilir

Lütfen bilgisi olan cevap versin illaki yaşayan biri vardır neden olur bu durum

Merhaba bende Eylül ayın başında menapur iğne oldum ve yumurtalarım büyümedi ve sizin gibi tedaviyi 10 uncu gününde sonlandirdik. Şu an benim adetimde gecikti kasıklarım ağrıyor hafiften ama olmuyorum.

Merhaba bende Eylül ayın başında menapur iğne oldum ve yumurtalarım büyümedi ve sizin gibi tedaviyi 10 uncu gününde sonlandirdik. Şu an benim adetimde gecikti kasıklarım ağrıyor hafiften ama olmuyorum.
Sizin kaç gün gecikme oldu acaba?

Sizin kaç gün gecikme oldu acaba?
5 gün gecikti. Bence endişe etmeyin o kadar hormon ilacı kullanmisiniz sizde.Dr nuz la görüşün.sizin tüp bebek tedaviniz neden sonlandırıldı?

5 gün gecikti. Bence endişe etmeyin o kadar hormon ilacı kullanmisiniz sizde.Dr nuz la görüşün.sizin tüp bebek tedaviniz neden sonlandırıldı?
Doktor tedaviye cevap yok dedi. Yani sanırım yumurta oluşmadı yada istediği boyuta gelmedi. Ama benim amh değerim düşük tedaviye başlama sebebimiz bu. Sizin neydi sebebiniz

Benimde Amh 0.37 sol yumurtaligim işlevsiz on yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Bu yüzden yumurta olmuyor. Dr nuz ilaç verdi mi bundan sonra ki süreç ne olacak? Sizin için

Benimde Amh 0.37 sol yumurtaligim işlevsiz on yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Bu yüzden yumurta olmuyor. Dr nuz ilaç verdi mi bundan sonra ki süreç ne olacak? Sizin için
Bir sonraki adetin 2. Günü tekrar gel dedi. Ama işte adet olmadım bekliyorum. Vitamin önerdi kesin işe yarar diyemem ama istersen kullan dedi. Bende aldım kullandım vitaminim de dün bitti. Ekstra herhangi bir şey vermedi yani

Bende adetimi bekliyorum. Benim yumurtalar kalitesiz bu yüzden ben biosteron qunezim Q10 OMEGA 3 ve prowomen kullanıyorum. Bakalım sonuç nasıl olur. İnşallah ilaçlar işe yarar.

Bende adetimi bekliyorum. Benim yumurtalar kalitesiz bu yüzden ben biosteron qunezim Q10 OMEGA 3 ve prowomen kullanıyorum. Bakalım sonuç nasıl olur. İnşallah ilaçlar işe yarar.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bu ay ikimiz içinde güzel geçer umarım.

Yumurtalarım büyümedi derken hiç mi büyümedi? 10. günde kaç mm olmuştu da sonlandırıldı? Yumurta istenen büyüklüğe gelmediyse 14.güne kadar kullanılabiliyor bu iğneler diye okumuştum. Neden 14ü beklemeden hemen sonlandırdı ki acaba?

Merhaba 8 gün menapur iğne kullandım. İğnelerin Altıncı gününde günde bir adet estrofem başladım ve o gün E2 yapıldı 71 cikti. İki gün daha iğne ve estrofemi kullanıp 8 günde E2 testini tekrar yaptık ve sonuç 70 çıktı. Dr um E2 yukselmediginden yumurtaların kalitesiz olduğunu ve tedaviyi sonlandirdi. Çözüm olarak ya donasyon ya da iki ay biosteron kullan gel tekrar bakalım dedi.

Bu yumurta donasyonu tavsiyesini doktorunuz kaçıncı denemede verdi acaba? AMH'ınız kaç? Burada 0.01 amh la bile hamile kalanı okudum. Böylesine ciddi bi yönlendirmeyi nasıl bu kadar çabuk yapabiliyorlar hayret ediyorum gerçekten

Amh 0.04 ilk kez denedim tüp bebek ama yaşım 46 sanırım onunla alakalı.sol yumurtalığım kist ameliyatından dolayı hiç yumurta üretmiyor. Sadece sağda iki yumurta oluştu onlarda kalitesiz çıktı.

Amh 0.04 ilk kez denedim tüp bebek ama yaşım 46 sanırım onunla alakalı.sol yumurtalığım kist ameliyatından dolayı hiç yumurta üretmiyor. Sadece sağda iki yumurta oluştu onlarda kalitesiz çıktı.
Ben mutlaka 2. Hatta 3.denemeyi yapmaniz gerektigine inaniyorum. En azindan 3 kere denemeden pes etmeyin derim

Çok tşk ederim motovasyonunuz için. Bir sürü vitamin aldım onları kullanıyorum şimdilik. Bu ay tekrar deniycem adetimi bekliyorum. Dr u muda değiştirdim. Hepimizin hakkında hayırlısı. Tekrar sag olun..

Çok tşk ederim motovasyonunuz için. Bir sürü vitamin aldım onları kullanıyorum şimdilik. Bu ay tekrar deniycem adetimi bekliyorum. Dr u muda değiştirdim. Hepimizin hakkında hayırlısı. Tekrar sag olun..
Doktorunuzu degistirmenize sevindim.. Benimde amh 0.02 sizden daha düşük benimde sol tarafımda hiç yumurta yok ama doktorum öyle güzel motive etti ki ben olacağına inanıyorum. Bu işlerde doktor çok önemli. Hemen donasyon için kıbrıs diyorlar. Hiç kafaniza takmayın. Herşey olacağına varır. Hakkımızda hayırlısını versin allahım.

Cok
Çok sağ olun tekrardan. Sizin dr nuz kim? Kac yumurtaniz oluşuyor.

Cok

Çok sağ olun tekrardan. Sizin dr nuz kim? Kac yumurtaniz oluşuyor.
Doktorum şule selvi. Daha yumurtam yok. Tedaviye 13 ekimde başladım verdiği ilaçları kullanıyorum.. Bu ay regl öncesi ignelere baslatacak bekliyorum oyle. Ilaclara devam

Merhaba ne durumdasınız adet oldunuz mu bilmiyorum ama bu igneler geciktiriyor bende tedavi görüyorum yakında transferim olacak Allahın izniyle rahmi hazırlıyoruz şu an benim 22 yumurtam toplandı ohss riskine karşı 9 embriyom olmuştu beşinci gün 8 ini dondurduk rahîm dinlendirmeye gectik ilk adeti oldum ikinciyi bi türlü olamadım 15 gün gecikti doktorum muayne etti ve tarlusal verdi öylece oldum gecikiyor yani. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…