Tüp bebek tedavisi

Doktorum şule selvi. Daha yumurtam yok. Tedaviye 13 ekimde başladım verdiği ilaçları kullanıyorum.. Bu ay regl öncesi ignelere baslatacak bekliyorum oyle. Ilaclara devam
Benim dr ali osman koyuncu benim iki yumurtam olusuyor ama fsh yüksek gece ay kullandigim ignlerden dolayi mi bilemedim. Size nasil bir tedavi uygulaniyor?

Benim dr ali osman koyuncu benim iki yumurtam olusuyor ama fsh yüksek gece ay kullandigim ignlerden dolayi mi bilemedim. Size nasil bir tedavi uygulaniyor?
Önce progestan (10gun) ile regliyi başlattılar. Biosteron ve vitamin takviyesine başladılar. Regli olunca 1. Gün gittim gonal f ve merional iğneler başlandı. 5 gün kullandım gelişme olmadığı için sonlandirdik şimdi regli öncesi iğnelere başlıcaz 10 günlük estrofem tablet başlattılar. Estrofem bitince genelde 3 4 güne r3gli olunuyormus. Olmadan tekrar yumurta geliştirici ignelere başlıcam. Sonrası gelişme olursa aşılama denenecek. Sizin doktorunuz hangi şehirde. Ben istanbuldayım

bende istanbuldayim. İlk denemeyi iki ay once kavacik medistate hastanesinde yaptim. Sekiz gün menapur igne oldum ama e2 yukselmedi. Bende yumurta oluyor ama kakitesiz dendi. Simdi ki dr um da ben ileri yas oldugumdan dusuk dozlarla tedavi olmam gerekliymis. Benim fsh 74 ama duzenli adet oluyorum. Bu ayda adetin 3. Günü iki yumurtam vardi. Fsh in düşerse bu ay basliycaz. Bende biostron ve vitaminlere devam ediyorum. Üçüncü kutu biosteron iciyorum ve aaclarim cok dokulmeye basladi. Umarım işe yarar.

bende istanbuldayim. İlk denemeyi iki ay once kavacik medistate hastanesinde yaptim. Sekiz gün menapur igne oldum ama e2 yukselmedi. Bende yumurta oluyor ama kakitesiz dendi. Simdi ki dr um da ben ileri yas oldugumdan dusuk dozlarla tedavi olmam gerekliymis. Benim fsh 74 ama duzenli adet oluyorum. Bu ayda adetin 3. Günü iki yumurtam vardi. Fsh in düşerse bu ay basliycaz. Bende biostron ve vitaminlere devam ediyorum. Üçüncü kutu biosteron iciyorum ve aaclarim cok dokulmeye basladi. Umarım işe yarar.
Saç dökülmesi bende de var. Benimde fsh 60. Ben fsh için 24 gündür hayıt suyu ve testere dişli içiyorum. Daha baktirmadim tahlile 24 günde etki etmez diye. Ama ateş basmaları gitti. Insallah düşmüştür ama doktorum tahlilleri yenileyelim diyene kadar yenilemeyeceğim. O yüzden kafami rahat tutmaya çalışıyorum. Bu arada benimde yaş 31.

E2 ilk tahlillerde 90 küsürdü. 10 gün estrofem kullancam belki yükselir.

Ben 4 gun günde 1estrofem ictim. 8adet te menapur igne oldum ama 70 de kaldi e2yukselmedi ve sonlandırıldı. İnsallah sizinki yükselir
Inşallah yükselir bakalım. Bekleyip göreceğiz.

Back
X