• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi

Benmkj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
22
6
1
26
Merhaba, ben tüp bebek tedavisi görüyorum. İlk tedavim olumsuz oldu. Tekrar başvurdum, dondurulmuş embriyorlarım vardı onlardan birini değerlendiricem. Doktor gelmeden önce hastalığın 14 .günü lucrin depotu kullanmamı istedi ama ne zaman geleceğimi belirtmedi sizce bu iğneyi kullandıktan kaç gün sonra transfer için hastaneye gitmeliyim????

Merhaba, ben tüp bebek tedavisi görüyorum. İlk tedavim olumsuz oldu. Tekrar başvurdum, dondurulmuş embriyorlarım vardı onlardan birini değerlendiricem. Doktor gelmeden önce hastalığın 14 .günü lucrin depotu kullanmamı istedi ama ne zaman geleceğimi belirtmedi sizce bu iğneyi kullandıktan kaç gün sonra transfer için hastaneye gitmeliyim????
merhaba, bana da adetın 21. gunu lucrın yap dedı cumartesı gunu yaptım. bana adet olunca ılk gunu ara ona gore devam edıcez dedı net bılgı vermedı doktoruna sorman en mantıklıs

bir de lucrin suan pıyada yok 20 gundur aramadıgım yer kalmadı zorla buldum. eger ıgnenı almadıysan henuz, şşimdiden aramaya başla bence

bir de lucrin suan pıyada yok 20 gundur aramadıgım yer kalmadı zorla buldum. eger ıgnenı almadıysan henuz, şşimdiden aramaya başla bence
Fırmasını arayın ilacı yolluyorlar. Eczanelerde yok şu an maalesef döviz kurundan dolayı

Back
X